22 / 05 / 2024

kocaeli tramvay ön yeterlilik ihalesi

kocaeli tramvay ön yeterlilik ihalesi

Kocaeli’nde hayata geçirilmesi planlanan tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Çiğli Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı'nın ilk etabı Ocak'ta açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan sevindiren haber geldi. Başkan İmamoğlu tramvay hattının ilk etabının Ocak 2021'te açılacağını açıkladı. 

İstanbullular müjde! O tramvay yıl sonunda açılıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok önem verdiğimiz metro yatırımlarının sonuçları, bizi çok heyecanlandırıyor. yıl sonunda da Eminönü-Alibeyköy Tramvayı’nın 8,8 kilometrelik kısmını vatandaşlarımızla buluşturacağız” dedi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı ne zaman açılacak?

Balat – Ayvansaray arasındaki kısmı yeniden inşa edilen Eminönü – Alibeyköy Tramvayı’nı yıl sonuna yetiştirmek için hummalı bir çalışmalar devam ediyor...

kocaeli tramvay ön yeterlilik ihalesi Haberi

kocaeli tramvay ön yeterlilik ihalesi
Kocaeli’nde hayata geçirilmesi planlanan tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık, kontrollük ve mühendislik hizmetleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı. Ön yeterlik için 9 firma dosya sundu. Ön yeterlik başvurusunda bulunan firmaların dosyalarının incelenmesi sonrasında ihaleye katılmaları için davet edilecekler. Tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık, kontrollük ve mühendislik hizmetlerini yürütecek yeterli tecrübeye sahip aday firmalar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edildi. Firmaların ön yeterlik için verdiği dosyalar ihale komisyonu tarafından tutanakla teslim alınarak incelemeye alındı. Değerlendirme ve incelemeye alınan başvuruların değerlendirilmesi sonrasında yeterli görülen firmalar...