11 / 05 / 2024

kocaeli tramvay yeni hattı

kocaeli tramvay yeni hattı

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

KİPTAŞ'tan Kocaeli'ye yeni proje!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir konutlar inşa eden KİPTAŞ, Kocaeli'de yeni projeye başlıyor...

KİPTAŞ Kocaeli'deki yeni projesi için anket başlattı!

KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşları da söz sahibi yapıyor. KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek...

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Kocaeli'ye yeni müfreze binaları inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni müfreze binaları hayata geçiriyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Akçaray, Kocaeli Stadyumuna kadar uzayacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Kocaeli’ye yeni metro ve tramvay hatları geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni metro ve tramvay hatları kazandıracak.

Kocaeli tramvay hattında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattında 2. etabın inşaatı başlıyor.

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

kocaeli tramvay yeni hattı Haberi

kocaeli tramvay yeni hattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ilgililer, yeni hattın test sürüşü için eğitim kampüsü durağından tramvaya bindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde, Vatman koltuğuna Büyükakın'ın geçtiği tramvay, yeni hattındaki plaj bölgesine kadar olan yeni hattaki ilk test sürüşünü yaptı.

Büyükakın, tramvayın toplu ulaşım sistemine konfor, güvenlik ve hız sağlaması açısından tramvayın Kocaeli'de beğeniyle karşılandığını aktardı.

Büyükakın, günde 350 sefer yapıldığını aktararak, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"350 seferde gün içinde en çok taşıdığımız yolcu sayısı 54 bin. İlk başladığımız yıl itibarıyla hedefimiz 14 bindi. 14 bin yolcu taşır, 2035 yılına gelindiğinde de 70 bin yolcu taşır diyorduk ama sadece 2 yılda günlük 54 bin yolcu rekoruna ulaştı. Bu da aslında...