03 / 05 / 2024

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası

Gebze 3. İcra Dairesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde yer alan Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 8 milyon 291 bin TL olarak belirlendi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu: Demir yolları yapay zekalı sistemle izlenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...

KavanCountry vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

KavanCountry projesi, Kocaeli Kabaoğlu'nda yükseliyor. Projede yüzde 50'si peşin, kalanı vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışlar başladı. Peki KavanCountry'de konut fiyatları ne kadar? 

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Bakan Karaismailoğlu: 2053'e kadar demir yolu ağımızı 28 bin kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2053'e kadar demir yolu ağını 28 bin kilometreye çıkaracaklarını söyledi. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu yatırımları hız kesmeden devam edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demir yollarında ilk defa tasarımları milli olan, çeken ve çekilen araçları üretmeye başladık" dedi.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası Haberi

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası

T.C. GEBZE 3. İCRA DAİRESİ 2015/1549 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, Önemli özellikleri: 


TAŞINMAZIN özellikleri: 

Tapuda Kocaeli İli, Dilovası ilçesi, Muallim-2 Mahallesi, 213 Ada No, 3 Parsel'de kayıtlı 5.412,00 m2, arsa nitelikli taşınmaz üzerinde Tufanoğlu Dem. Çel. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.tarafından kullanılan fabrika binası mevcuttur. Taşınmaz Dilovası Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer almaktadır. Ulaşım imkanları iyidir. Taşınmazın imar yoluna cephesi bulunmaktadır. D-100 karayoluna ve TEM Oto Yoluna yakın konumdadır. Tüm Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Parsel üzerinde fabrika binası ve idari bina bulunmaktadır. Binalar yaklaşık 16-20 yıllık olup değerlendirmede yıpranma payı düşülmüştür. Taşınmazın arsa değeri 6.765.000,00 TL'dir.


İdari Bina: İki katlı, betonarme türünde olan binanın alt katında soyunma odaları, duş ile tuvaletler ve atölye bölümü bulunmaktadır. Üst...