19 / 05 / 2024

kocaeli türkiyede önemli bir sanayi merkezi

kocaeli türkiyede önemli bir sanayi merkezi

Kocaeli, gelişen Türkiye'nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü kenti, yarattığı işgücü ve katma değer ile ülkemizin en önde gelen sanayi merkezlerinden biri.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular!

Değerli Konut Vergisi, üzerinden henüz bir hafta geçmeden konut sahiplerine yapılan değerleme tebligatları heyecan yarattı. İşte değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular...

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Kocaeli Türk Telekom binası tamamen yıkıldı!

Tramvay projesi kapsamında yıkımına başlanan Türk Telekom binasından eser kalmadı. Barlar Sokağı’na giren ekipler ilk olarak Crash Bar'ı yıktı.Yıkım sırası Sığınak Türkü Bar' a geldi.

Kocaeli Türk Telekom binası yıkımına başlandı!

Tramvay projesi kapsamında İzmit’te başlayan ilk yıkım çalışması olan Türk Telekom binasında yıkımın büyük bir kısmı bitti

Kocaeli Türk Telekom binasının yıkımı 2 hafta sürecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında ilk yıkım çalışması, Türk Telekom binasında dört gün önce başlamıştı. Yetkililer yıkım çalışmasının iki hafta daha süreceğini belirtti

Kocaeli Türk Telekom binası yıkılıyor!

Akçaray tramvay projesi güzergahında bulunan Türk Telekom’un eski hizmet binası, 2 adet işhanı, Körfez Otel ve iki katlı evin yıkımına başlandı. 5 gün sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında Merkez Bankası yan yolu trafiğe kapalı olacak.

Kocaeli Türk Telekom Binası devrediliyor!

Tramvay projesinin güzergahında yer alan Türk Telekom binası, yarın Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor. Dev binanın bu ay içerisinde yıkılması bekleniyor.

kocaeli türkiyede önemli bir sanayi merkezi Haberi

kocaeli türkiyede önemli bir sanayi merkezi

Kocaeli, gelişen Türkiye'nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü kenti, yarattığı işgücü ve katma değer ile ülkemizin en önde gelen sanayi merkezlerinden biri. Aynı zamanda valiliği, sanayi ve ticaret odaları ile ortak iş yapma kültürünün de en güzel örneklerini sergileyen kentimiz geçtiğimiz haftalarda iki güzel olaya imza attı. 


Birincisi Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde açılan İNTEMAK 15 Doğu Marmara Makina Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makina ve Ekipmanları İhtisas Fuarı idi. İkincisi ise Kocaeli Sanayi Odası (KSO) öncülüğünde Avrupa işletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezi Ağı (ABİGEM) ve Lüksemburg Ticaret Odası işbirliği ile bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirilen 'Match4 Industry' ikili iş görüşmeleri Yeni İş Birlikleri -Yeni Ufuklar- Yeni Kalıplar- Yeni Fırsatlar Etkinliği". Match4Industry etkinliği için 20'yi...