02 / 05 / 2024

Kocaeli Ulus Pazarı

Kocaeli Ulus Pazarı

2002 yılından bu yana Kartepe'de kurulan Ulus Pazarı, yaklaşık 2 ay önce kapatılmıştı. Ulus Pazarı yeniden açılarak hizmet vermeye başladı. Pazarın açılmasına esnaf da sevindi.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım açıldı!

12 Mart Pazar günü Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı gerçekleşti.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

İzmit Üniversiteli Pazar'ın inşaatı tamamlanıyor!

İzmit'te hayata geçirilen Üniversiteli Pazar inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’de tek olacak üniversiteli pazarı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesinde yaklaşık 1039 metrekarelik alanda yapılıyor.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Kocaeli Ulus Pazarı Haberi

Kocaeli Ulus Pazarı

Yaklaşık 13 yıl önce Kartepe'de kurulan ve zaman içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı Uzunçiftlik ve Köseköy'de hizmet veren Ulus Pazarı yeniden açıldı. 


Uzunçiftlik'te kurulan pazarda esnaf tezgah açtı. Semt sakinleri ve pazarcı esnafı pazarın yeniden kurulmasından dolayı memnun olduklarını belirtti. Bölgedeki vatandaşların başvurusu üzerine Kocaeli 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği karar, Danıştay tarafından da onanmış, Ulus Pazarı kapatılmıştı. Karar pazarcılar ve bölge halkında şok etkisi yaratmıştı. Pazarın kapatılması kararı, Kartepe Belediyesi zabıta görevlileri tarafından pazarcılara tebliğ edilmişti. Pazarın kapatılması için mahkemeye başvuran semt sakini bir vatandaş Ulus Pazarı'nın kurulduğu alanın imar planında rekreasyon alanı olarak gözüktüğünü ileri sürmüştü. 


SEVİNÇ YAŞADILAR


Toplamda 202 esnafın tezgah açtığı pazar için mahkemeye son kararını verdi. Mahkemenin pazarın yeniden kurulmasına yönelik verdiği karar pazarcı esnafı tarafından büyük bir sevinçle...