13 / 05 / 2024

Kocaeli Umuttepeye yurt yapılacak

Kocaeli Umuttepeye yurt yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe’de 430 kişilik yurt binasının yapılması için 20 Ağustos 2015 Perşembe günü ihale yapılacak.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

TMSF, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kocaeli'ye 7 katlı öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için yurt binası inşa ediyor.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için yurt inşa ediyor. Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe Üçtepeler bölgesinde inşa edilen yurt binasının her iki blokta da son kat çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe Üçtepeler bölgesinde yurt binası inşa ediyor.

Kocaeli Umuttepe’de 430 kişilik yurt inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapıyor.

Kocaeli Gölcük'teki yurt inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanacağı ve Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden yükseköğrenim yurdu inşaatında son çalışmalar yapılıyor. Yurt inşaatında iç kısım çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Kocaeli Belediyesi Umuttepe'de yurt yaptırıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanacağı Umuttepe'de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapımı için ihale gerçekleştirdi.

Kocaeli Umuttepe'de öğrenci yurdu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne yapılacak 430 kişilik yurt binası için ihale yapıldı.

Kocaeli Umuttepe’de 430 kişilik yurt inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe’de 430 kişilik yurt binasının yapılması için 20 Ağustos 2015 Perşembe günü ihale yapılacak.

Kocaeli Umuttepe’ye 430 kişilik yurt yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe’de 430 kişilik yurt binasının yapılması için 20 Ağustos 2015 Perşembe günü ihale yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Umuttepe'de 430 kişilik yurt inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Umuttepe'ye öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.

Kocaeli Umuttepeye yurt yapılacak Haberi

Kocaeli Umuttepeye yurt yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.



7 KATLI OLACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üçtepeler Öğrenci Yurdu, 7.334 metrekare arsa üzerine 3.391 metrekare oturum alanına sahip olacak. 7 katlı yurt binası 138 adet 3 kişilik, 4 adet 2 kişilik, 8 adet tek kişilik odalar olmak üzere 430 kişi kapasiteli olacak. 20 Ağustos tarihinde yapılacak ihaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin yapılmasının ardından yurt binası yapım işini 550 günde tamamlaması isteniyor.


ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ


Umuttepe bölgesine inşa edilecek yurt binasında, yatakhaneler, çalışma odaları, kütüphane, 400 kişilik konferans salonu, 540 metrekare spor salonu,...