22 / 05 / 2024

Kocaeli Uzunçiftlik yatırımları

Kocaeli Uzunçiftlik yatırımları

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Uzun vadeli gayrimenkul yatırımı için tavsiyeler!

Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü uzun vadeli yatırımlar için her zaman en güvenli yatırım olarak görülür. Yatırımlarımın uzun vadeli ve kazançlı olması için birkaç ipucu bulunuyor.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde otel yatırımlarında artış trendinin devam ettiğini ve İstanbul'un yatırımlarda uzun bir aradan sonra ilk sıraya yerleştiğini açıkladı.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

Yatırımların finansmanında gayrimenkul sertifikaları kullanılmalıdır!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, "Uzun vadeli yatırımların finansmanında kullanılacak diğer bir araç da gayrimenkul sertifikalarıdır." dedi.

Kocaeli Uzunçiftlik yatırımları Haberi

Kocaeli Uzunçiftlik yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı. Kasım ayında tamamlanacak proje, 2.2. milyon TL’ye mal olacak



3 MAHALLEDE YAŞANAN SIKINTI GİDERİLECEK


Artan yerleşim alanları ile birlikte ekonomik ömrünü tamamlayan ve altyapısı yetersiz kalan Uzunçiftlik bölgesindeki 3 mahallede özellikle yüzey sularından dolayı sıkıntı yaşanıyordu. İSU Genel Müdürlüğü, bölgeyi sağlıklı, modern altyapıya kavuşturmak ve yüzey sularını toplamak için proje hazırladı.





YAĞMURSUYU, KANALİZASYON HATTI VE DERE İSLAHI YAPILACAK


Bir süre önce başlanılan dere ıslahı ile yağmursuyu hattı boru döşeme çalışmalarının sürdüğü çalışmalarda Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerinde, çeşitli çaplarda borular kullanılarak, 2100 metre yağmursuyu ve 600 metre kanalizasyon hattı ile 1000...