06 / 05 / 2024

kocaeli Veli Ahmet kentsel dönüşüm

kocaeli Veli Ahmet kentsel dönüşüm

Veli Ahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl mahallesindeki sorunları ve eksiklikleri Manşet Kocaeli gazetesine değerlendirdi. Kızıl, “Kentsel dönüşüm olmazsa olmazlardandır. Ancak bu yapılırken vatandaş mağdur edilmemelidir” dedi.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Ahmet Arslan: Senede 50 kilometre tünel yapıyoruz!

Kocaeli-Bursa yolunu da bölünmüş yol haline getirdiklerini aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve beraberindeki otoyol projesiyle kentin sanayi alanlarına erişim açısından merkez olduğunu bildirdi.

Kocaeli Pazarcılar Odası'ndan otopark talebi!

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim odada gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşarak, “Doğu Kışla’da yapılması planlanan kapalı pazar alanında otopark yapılması için her yolu deneyeceğiz” dedi

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Kocaeli kentsel dönüşüm master planı sunumu yapıldı!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri derneği ile önemli paydaşlarından biri olan Kocaeli Üniversitesi işbirliği içerisinde olması gereken en iyi plan, en iyi görsel ve en iyi yaşam Öğr.Görv.Dr. Ahmet Kıvanç Kutluca Ve Uzman İsmail Talih Güven tarafından anlatıldı

Kocaeli Emlakçılar Odası'nda polemik sürüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulmasının ardından dernek ve oda yönetimi arasında başlayan polemikler devam ediyor. Bugün basının karşısına çıkan kurucu başkanı Ahmet Pekin, dernek yönetiminin büyük bir yanılgı içinde olduğunu söyledi.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisine AVM'mi yapılacak?

Kadıköy Acıbadem Hukukçular Sitesi'nin bitişiğinde bulunan Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni bir imar planı ile askıya çıkarılmasının, veli ve öğrenciler tarafından endişe ile karşılandı.

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu!

Kocaeli Emlakçılar Odası, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Denetim Kurulu üyesi Ahmet Pekin başkanlığında kuruldu.

Kocaeli Bilişim Vadisi projesi için 3 ödüllü bina yıkılıyor!

Kocaeli’nde kurulacak Bilişim Vadisi projesi için, bölgede bulunan ve 50 milyon dolar harcanarak inşa edilen 3 binanın yıkımına başlandı. Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, kendisinin tasarladığı binaların yıkımının ‘planlara’ aykırı olduğunu söyledi.

Ahmet Çelebi Kocaeli'deki ulaşım projelerini anlattı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu.

Kocaeli'de Romanların istihdamı için fabrika kurulacak!

Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar, Kocaeli'de Romanların istihdam edileceği tekstil fabrikası kurulmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Başbakan Davutoğlu Kocaeli'de kavşak inşaatını gezdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocaeli'nde halen inşaatı süren Avrupa’nın en büyük karma projelerinden Symbol Yaşam Merkezi'nin hemen önünde yer alan Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı'nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kocaeli Veli Ahmet kentsel dönüşüm Haberi

kocaeli Veli Ahmet kentsel dönüşüm


Veli Ahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl mahallesindeki sorunları ve eksiklikleri Manşet Kocaeli gazetesine değerlendirdi. Mahallesindeki en büyük problemin sit alanları olduğunu söyleyen Kızıl, bir diğer büyük sıkıntılarının da dar sokaklardan dolayı yaşanan park sıkıntısı olduğunu belirtti.


Manşet...