17 / 07 / 2024

Kocaeli viyadük çalışmaları

Kocaeli viyadük çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli açıklaması: Çok sevindim! Depreme hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı

Prof. Dr. Naci Görür Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığına dair  gelen haberlere ''çok sevindim'' diyerek  yönetimi kutladı. Bu sevincini sosyal medya üzerinden şu sözlerle paylaştı...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Türk Kızılay'dan Marmara Depremi'nin 21. yılına özel farkındalık çalışmaları!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gerçekleştirilecek farkındalık çalışmalarıyla hem kaybedilen canların unutulmadığı gösterilecek hem de afetlere hazırlıklı ve dirençli bir toplum olma zorunluluğuna da dikkat çekilecek.

Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Okullardan Yarınlara” programında konuştu. Erdoğan, "Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Vatandaşlarımızdan depreme dayanıksız yapıları dönüştürülmesi noktasında bize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli viyadük çalışmaları Haberi

Kocaeli viyadük çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Derince Çenedağ mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışmasını yerinde inceledi. Direklerden ikisinin yapımı tamamlanırken diğerlerinin de çalışmaları devam ediyor. Körfez ilçesinden başlayarak Derince ve İzmit ilçelerine kadar uzanan alternatif yol, D-100 Karayolu’na alternatif ulaşım oluşturmak amacıyla yapılıyor.


Daha önce 780 metre uzunluğunda yapılan birinci etaptan sonra şimdi de alternatif yolun bin 400 metrelik ikinci etap çalışmaları sürüyor. Alternatif yol 20 metre genişliğinde 2x2 şeritli duble yol olarak hayata geçiriliyor. Proje ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hem...