30 / 04 / 2024

Kocaeli VM Medical Park açılışı

Kocaeli VM Medical Park açılışı

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Vm Medical Park Kocaeli Hastanesi açıldı!

Türkiye’de yeni bir yatırım modeli ile sağlık alanına girmeye hazırlanan Medical Park Hastaneleri bu projenin ilk örneği olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile hastalarını kabul etmeye başladı.

VIP Medical Park Kocaeli'nde kurulacak!

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Kocaeli VM Medical Park Ağustos’ta hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.

Kocaeli VM Medical Park Ağustos'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli'de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane bölgede fark yaratacak.

Medical Park VM konseptiyle Koceeli'nde açılıyor!

MLP Çare Grup Koordinatörü Başak Erel, “Konseptin ilk hastanesini Kocaeli’nde açıyoruz. İstanbul ve diğer illerde de yeni VM hastaneleri açacağız” diyor.

Kocaeli Symbol AVM'de Hampton By Hilton ile Medical Park yer alacak!

Kocaeli’nde Kavanlar İnşaat’ın inşa ettiği Symbol AVM’nin içinde 207 odalı Hampton By Hilton ile birlikte Medical Park’ın en büyük araştırma hastanelerinden biri de yer alacak.

Symbol Kocaeli'ye bir de üniversite geliyor!

Kavarılar İnşaat'ın İZTOP arazisi üzerine yapacağı 200 milyon dolarlık Symbol Kocaeli Projesi için İstanbul'da tanıtım yapıldı. Medical Park Hastaneler Grubu Genel Müdürü Semih Dinç, proje kapsamında olan hastanenin üniversiteleşeceğini söyledi

TOKİ'nin Samsun, Diyarbakır, Adana, Kocaeli ve Sakarya statları netleşiyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Samsun, Diyarbakır, Adana, Kocaeli ve Sakarya illerine inşa edeceği stat projeleri netleşiyor

Kocaeli Gebze'de icradan 984 bin TL'ye 3 katlı bina!

Gebze 2. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi 2. Bölge, Güzeller mahallesindeki 3 katlı binayı 984 bin 487,03 TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Mart 2012 Salı günü 11:00-11:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi seçiminde Yalçın Ergen güven tazeledi!

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Yalçın Ergen, diğer aday Okan Boneri'yi 87ye karşı 174 oyla geçerek güven tazeledi

Kocaeli VM Medical Park açılışı Haberi

Kocaeli VM Medical Park açılışı

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor


Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratmanın iddiasını taşıyor. Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, ağustos ayı itibariyle hasta kabulüne başlamaya hazırlanıyor.


242 YATAK KAPASİTELİ HASTANE

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet verecek olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli’ye taşıyacak. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getirecek.


SAĞLIKTA DÜNYA STANDARTLARI

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin hasta odaklı...