03 / 05 / 2024

kocaeli yarı olimpik yüzme havuzu

kocaeli yarı olimpik yüzme havuzu

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Kocaeli'de 2023'ün ilk yarısında tamamlama vizesi alan yatırımlar 1.336 kişiye istihdam sağladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2023 yılının ilk yarısında Kocaeli'de toplamda 1 milyar 112 milyon 370 bin Türk Lirası  tutarındaki yatırımlara "tamamlama vizesi" verildi.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

İstanbul'a bağlı adalar!

Adalar, İstanbul'un, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda ve Kocaeli Yarımadası'nın Bostancı'dan Kartal'a kadar uzanan güney kıyıları karşısında yer alıyor. Peki İstanbul'da kaç tane ada var? İşte İstanbul'a bağlı adalar...

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı yarın satışa sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul ve Kocaeli'de bulunan 8 muhtelif arsayı yarın satışa sunuyor. Müzayede yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

kocaeli yarı olimpik yüzme havuzu Haberi

kocaeli yarı olimpik yüzme havuzu



Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Büyükşehir, İzmit’te yaptığı iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze’ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.



İKİ ADET HAVUZ


İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.




7 FİRMA KATILDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için...