28 / 07 / 2024

kocaeli yarımca kavşak köprüsü ne zaman bitecek

kocaeli yarımca kavşak köprüsü ne zaman bitecek

Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı...

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

kocaeli yarımca kavşak köprüsü ne zaman bitecek Haberi

kocaeli yarımca kavşak köprüsü ne zaman bitecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Yarımca Kavşağı ve Tüpraş kavşağında eksik imalatlar tamamlanıyor. Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Büyükşehir, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Tüpraş kavşağında yaptığı çalışmayla sanayi tesislerinin D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan 20 yıllık ulaşım sorununu sanayicilerin de katkısıyla çözmüştü. Büyükşehir, bu kez Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na bağlantısını sağlamak amacıyla ikinci büyük adımı atıyor. Büyükşehir, sanayi tesislerinden ve limanlardan çıkan araçların, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan ulaşım sorununu çözmek ve yerel trafiğin rahatlaması amacıyla köprülü kavşaklarda bulunan eksik imalatları tamamlamak için düğmeye bastı.


İhalesi gerçekleştirilen ve yüklenici firmaya teslim edilen iş kapsamında yük limanlarının getireceği ek...