08 / 05 / 2024

Kocaeli yeni meydan

Kocaeli yeni meydan

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarına mahsuben Körfez Mahallesi’nde 17 dönümlük araziyi aldı. 2 yıl içinde projenin tamamlanması ile birlikte Vergi Dairesi yıkılacak ve o alan kent meydanı olacak

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mithatpaşa bölgesinde kentlilerin "kesintisiz olarak denize ulaşacağı" yeni meydan çalışmalarını denetledi.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yahyalı'da yeni meydan çalışmaları başladı!

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yeni meydan yapım çalışmaları için start verildi.

Sultanbeyli'ye ikinci meydan geliyor!

Sultanbeyli, Kent Meydanı’ndan sonra ikinci meydanına daha kavuşuyor. Yeni meydan için çalışmalar son sürat sürüyor.

Kocaeli yeni meydan Haberi

Kocaeli yeni meydan

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı, modern, ferah ve çalışan ve mükellef memnuniyetini sağlayacak yeni bir hizmet binası temin etmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyordu. Bu çerçevede mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait İzmit İlçe Körfez Mahallesi’nde bulunan ve toplam 17 bin 397 metrekare yüzölçümlü alan, Büyükşehir Belediyesi’nin vergi borcuna mahsuben Vergi Dairesi Başkanlığı yapılmak üzere hazineye devredildi. Üzerinde İSU’nun arıtma tesisinin olduğu bu alanda önümüzdeki günlerde çalışma başlayacak. 


HEDEF TAM 2 YIL 

Söz konusu arsaya yapılması düşünülen maliye kompleksi için gerekli olan imar değişikliği, yola terk, ifraz, tevhid, tapulama ve çeşitli kurumlardan izin işlemleri sonuçlandırılırken, bu çerçevede proje aşamasında gelindi. Proje çalışması akabinde ihale işlemleri tamamlanarak yaklaşık 2 yıl içerisinde yeni hizmet binasına taşınılması planlanmakta. 


TEK ÇATI ALTINDA 

Bu çerçevede Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yapılacak hizmet...