04 / 05 / 2024

Kocaelide köprülere cam korkuluk

Kocaelide köprülere cam korkuluk

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılın başında 2023 yılında otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını kaydetmişti. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün ücretlere zam yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Köprülere yapılan zam müteahhitlere ekstra kazanç mı sağladı?

Köprüye yapılan yüzde 14 zam sonrasında Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 103 liradan 117 liraya kadar ulaştı. Köprülere yapılan zam müteahhitlere ekstra kazanç mı sağladı?

Çin'e 6 milyon TL'lik cam köprü!

Çin'in güneybatısında yer alan Batai Dağı'nda görenleri hayrete düşüren cam köprü inşa edildi

Köprülere entegre 14 yeni dijital OSB kuruluyor!

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

Artvin'deki asma ve taş köprüler TBMM'de konu oldu!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'de bulunan asma ve taş köprülere ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Dünyanın en yüksek cam köprüsü kapatıldı!

Çin'de dünyanın en yüksek ve en uzun cam zeminli köprüsü, açılışından 13 gün sonra kapatıldı. 3,4 milyon dolara inşa edilen köprünün ne zaman açılacağı ise bilinmiyor.

Tarihi köprülere LED ve kamera sistemleri yerleştirilecek!

Hırsızların gazabına uğrayan Mimar Sinan’ın, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Silivri’deki köprüleri teknolojik LED sistemiyle yeniden aydınlatılacak. Ayrıca tarihi köprülere kamera sistemi de yerleştirilecek.

Dünyanın en yüksek cam köprüsü Çin'de açıldı!

Dünyanın en yüksek ve en uzun cam zeminli köprüsü Çin'in Hunan eyaletinde açıldı. İsrailli mimar Haim Dotan tarafından tasarlanan köprü 3.4 milyon dolara mal oldu.

Dünyanın en uzun cam köprüsüne balyoz testi!

Dünyanın en yüksek ve uzun cam tabanlı köprüsü Çin'de ziyaretçilere açıldı. Mühendisler köprünün sağlamlığını kanıtlamak için balyozla test yaptı.

Tuna Nehri'nin 3. köprülere ihtiyacı var!

KPMG’nin Romanya Başkanı Toader:"Tuna Nehri de az köprüye sahip ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi bir köprüye ihtiyaç var. Romanyalılar, Türkiye'ye olan turistik ilgilerini kaybetmedi" dedi.

Dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsü Mayıs'ta açılacak!

Çin'de inşa edilen, dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsünün açılış tarihi öne çekildi. Uzunluğu 430, genişliği ise altı metre olan köprünün daha önce yıl sonunda açılacağı duyurulmuştu.

Çinliler 300 metre yükseğe cam köprü inşa etti!

Çinliler 300 metre yükseğe köprü yaptı. 430 metre uzunluğundaki köprü, yerden 300 metre yükseklikte olacak. Haziranda tamamlanması planlanan yaya köprüsü aynı anda 800 kişiyi taşıyabilecek.

Kocaelide köprülere cam korkuluk Haberi

Kocaelide köprülere cam korkuluk

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal yaya köprülerinde yapılacak korkuluk için yapım ihalesi gerçekleştirildi. Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal yaya köprülerine yapılacak 186 metrekare camlı korkuluk yapım işini yüklenecek firmanın sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 60 gün içerisinde korkulukları tamamlaması isteniyor.

3 KÖPRÜYE DE YAPILACAK

Yüksek Hızlı Tren’in geçtiği yerlerde güvenliği sağlamak amacıyla yapılacak cam korkuluklar İzmit’teki 3 köprüye de kurulacak. Yaklaşık maliyeti 162 bin 750 TL olarak belirlenen ihaleye tek katılımcı firma olan Uğur-Tem İnş. Tic. Ltd. Şti., 162 bin 564 TL teklif verdi. Yüklenici firmanın...