06 / 05 / 2024

Kocaelide sağlık merkezleri

Kocaelide sağlık merkezleri

Kocaeli'de Yürüyüş Yolu üzerindeki Semt Polikliniği ve Kızılay binası yenilenecek. Kızılay binası, Derince Eğitim ve Araştırmaya Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermeye başlayacak ve her iki binanın hizmet birimleri artırılacak.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Üsküdar yeni hastanelerle sağlık şehrine dönüşüyor!

Üsküdar Belediyesi,çeşitli mahallelerde Mart ayından itibaren 2018 içinde faaliyete geçmesi planlanan yeni hastane ve sağlık merkezleri için Sağlık Bakanlığı ile protokol imzaladı. İmza törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı...

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

Altındağ'da 5 Sağlık Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede yapımına başlanacak Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

Altındağ'da 5 Sağlık Merkezi ve 2 caminin temeli atıldı!

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

Kenan Acıkök: Avrupa’nın da sağlık turizmi başkenti olacağız!

Tüm sağlık branşlarında düşük rakamlara üst düzey hizmet veren Türkiye’ye Avrupa’dan yoğun ilgi başladı. Devletin desteğini de arkasına alan Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezleri TEMOS 5’e çıkarma yapacak

Kocaelide sağlık merkezleri Haberi

Kocaelide sağlık merkezleri

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, dün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla kent merkezindeki sağlık kurumlarında yapılacak olan değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Ergüney'in açıklamasına göre, Yürüyüş Yolu üzerindeki Semt Polikliniği ve Kızılay binası önümüzdeki ay bakıma alınacak. Yaklaşık iki sürmesi beklenen tadilat sonunda sağlık merkezlerinde nitelik değişikliği de yapılacak. Buna göre Kızılay, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlanacak. Bu kapsamda Derince'ye bağlanacak olan Kızılay, kadın doğum ve diş polikliniği ağırlıklı hizmet vermeye başlayacak. Yürüyüş Yolu üzerindeki Semt Polikliniği’nde tüm branşlar bir arada olacak. 


KIZILAY DERİNCE’YE BAĞLANIYOR

Konuyla ilgili detayları paylaşan Şenol Ergüney, “Yeni uygulamalarımızdan biri, merkezde hizmet veren bu iki merkezin fonksiyonlarının düzenlenmesi. Bu kapsamda ağustos ayından itibaren bir ya da iki ay süreceğini tahmin ettiğimiz Kızılay Semt Polikliniği bakıma alınacak....