01 / 05 / 2024

Kocamustafapaşa sümbül apartmanı

Kocamustafapaşa sümbül apartmanı

Kocamustafapaşa Mahallesi’ndeki Kemancı Siteleri’nin bir bloğunu oluşturan Manolya ve Sümbül Apartmanları, 2012 yılında kabul edilen Kentsel Dönüşüm Yasası ile apartman sakinleri tarafından yasa çerçevesinde, yeniden yapıldı.

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare!

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2022 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 4. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekarede sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 2. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye yükseldi...

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor!

Fukuşima Valisi Uçibori Masao yaptığı açıklamada "Gelecek ay Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor. Sosyal yaşamı geliştirerek Fukuşima'nın parlak geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Kocamustafapaşa sümbül apartmanı Haberi

Kocamustafapaşa sümbül apartmanı


Kocamustafapaşa Mahallesi’ndeki Kemancı Siteleri’nin bir bloğunu oluşturan Manolya ve Sümbül Apartmanları, 2012 yılında kabul edilen Kentsel Dönüşüm Yasası ile apartman sakinleri tarafından yasa çerçevesinde, yeniden yapıldı. Yeni evlerinde güvenilir ve huzurlu bir hayata başlayan apartman sakinleri, yenileme kararı alınmasından, müteahhitle anlaşma yapılması sürecine kadar her adımlarında yanlarında olan Başkan Mustafa Demir’e minnet borçlu olduklarını dile getirdiler.



Kocamustafapaşa Mahallesi’ndeki Kemancı Siteleri 1978 yılında yapılmış. Bir blok dahilindeki Sümbül ve Manolya Apartmanları 1999 yılındaki depremde ağır hasar gördüğü tespit edilerek, mahkemece binanın boşaltılıp; güçlendirilmesi veya yıkılıp yeniden yapılması kararlaştırılmış. 15 gün içerisinde evlerinden çıkma durumunda kalan site sakinleri Tijen Belkıs Dumantepe ve Hatice Tuzluca evlerinin kentsel dönüşüm sürecini anlattılar.


Kentsel dönüşüm sürecinde izlediğiniz yoldan bahseder misiniz?


Mahkeme kararının ardından 15 gün içerisinde evlerimizi boşalttık...