23 / 05 / 2024

Kocapınar Meydanı

Kocapınar Meydanı

Kent merkezinin yanında ilçe yatırımlarına da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

E5 Meydan Sefaköy: Şehrin Kalbine Dokun!

Torkam İnşaat ve Nar İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan E5 Meydan Sefaköy projesi 20 bin 776 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. E5 Meydan Sefaköy proje "Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılıyor.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi geliyor!

Torkam İnşaat-Nar İnşaat İş Ortaklığı tarafından Sefaköy bölgesinde hayata geçirilecek olan E5 Meydan projesinde çalışmalar başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Kırkpınar Er Meydanı'nda son rötuşlar!

Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonları arasında gösterilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala, organizasyonda ev sahibi konumundaki Edirne Belediyesi, hem pehlivanlar hem de güreşseverler için hazırlıklarına devam ediyor.

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek!

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda yenileme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Ordu Çatalpınar kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar’da hayata geçirdiği ve 2017 yılında gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "Gençlik ve Spor Bakanlığında bir dizi toplantılar yaptık. Kırkpınar Stadı'nın geleceği ile ilgili çalışmalara başladık" dedi.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Er Meydanı'nında ihya çalışmaları başlayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için geldiği Er Meydanı'nda gazetecilere açıklama yaptı. Kılıç, ''İnşallah önümüzdeki sene Er Meydanı'nı da ihya edeceğiz'' dedi.

Kocapınar Meydanı Haberi

Kocapınar Meydanı


Denizli Büyükşehir olmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve bağlı mahallelerde ihtiyaç olan alt yapı, çevre, yol, park ve yeşil alan gibi hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, vatandaşların rahat ve güveni için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Mahalle meydanında bulunan dere yatağının ıslah edilerek taşkınların önüne geçildiği ve kullanım alanının genişletildiği ifade edilen çalışma kapsamında meydanda bulunan çeşme de yeniden düzenlenerek, Kocapınar Mahallesi'nin hizmetine sunuldu.


Yatırımlar sürüyor 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde yapılan tüm yatırımların ilçelerde de sürdüğünü ifade ederek, "Halkımızın daha refah bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 'Denizli merkezde ne varsa...