04 / 05 / 2024

Koçarlı EXP0 2016 Fuarı

Koçarlı EXP0 2016 Fuarı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler.

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Koç Holding 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi!

Koç Holding'in 2016 yılı finansal sonuçları açıklandı. 2016 yılında 70,9 milyar TL konsolide ciro elde eden Koç, 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Aydın'daki yol düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Koçarlı’da yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bıyıklı, Gaffarlar, Akmescit, Kızılcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke taşı döşemesini tamamladı.

Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu!

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Koşuyolu Koru Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Koçarlı EXP0 2016 Fuarı Haberi

Koçarlı EXP0 2016 Fuarı


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler. 


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen fuar gezisine Başkan Hüseyin Yaman, yönetim kurulu üyeleri ve oda üyesi esnaflar katıldı. Başkan Hüseyin Yaman fuar gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada, gerçekleşen fuarlar ile oda üyelerinin, meslekleriyle ilgili teknolojik gelişmeleri yakından takip etme imkânı bulduklarını ifade ederek, "Gezimizi hem fuar gezisi lıeııı de kültürel gezi olarak düzenledik. Ayrıca Antalya'nın tarihi, kültürel ve turistik yerleri ziyaret edilmiştir. Geziye katılan oda üyelerimiz, 1 gün Antalya'da konaklama yaptığı süre içerisinde, fuar gezisinin yanı sıra ayııı zamanda Antalya'nın târihi ve kültürel yerlerini ziyaret eltiler. Üyelerimiz fuarda stantları gezerek firma yetkililerinden yeni teknolojiler hakkında bilgi ve broşür aldılar. Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla...