06 / 05 / 2024

Koçarlı halı saha projesi

Koçarlı halı saha projesi

Koçarlı'nın, eskiden belde olan Yeniköy Mahallesi'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare üzerine modern halı saha yapıldı. Halı sahanın 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi.

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

İstanbul Hal fiyatları açıklandı! Çılgın ucuzluğu gören hale koşacak! 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 12 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde patates, patlıcan, maydanoz, muz, domates, biber, şeftali ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Koçarlı halı saha projesi Haberi

Koçarlı halı saha projesi


Koçarlı'nın, eskiden belde olan Yeniköy Mahallesi'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare üzerine modern halı saha yapıldı. Halı sahanın 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi. Verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, partisinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'yla geçen 7 Haziran'daki genel seçim çalışmaları sırasında birlikte Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret ettiklerini hatırlatan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "O zaman, oradaki vatandaşlar sporu çok sevdiği için bizden halı saha istemişti. Başkanımız Çerçioğlu, bunun üzerine halı saha yaptırma sözü vermişti. Koçarlı Belediyesi olarak sahanın arazisini tahsis ettik. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'da sözünü yerine getirip, buraya halı sahayı yaptırdı. Yeniköy halkı futbolu seven bir mahalledir. Spor kulübü ve yaptıkları sporlarla tanınan sporcu...