21 / 05 / 2024

Koçaroğlu Yapı nerede

Koçaroğlu Yapı nerede

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence!

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence İstanbul Kadıköy'de hayata geçiriliyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen projede konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Koşuyolu Sur Yapı Konutları teslim tarihi!

23 katlı bir blok ve 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek olan projede daireler 50 metrekareden başlıyor. Koşuyolu Sur Yapı Konutları teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

Celepoğlu Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celepoğlu Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Celep tarafından 300 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Asfaltı Bulvarı'nda kuruldu.

Koşuyolu Sur Yapı Konutları lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Koşuyolu Sur Yapı Konutları lokasyon bilgisine göre Acıbadem istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi için ön talep topluyor. Toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede konutlar inşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek. Peki Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Koşuyolu Sur Yapı Projesi satılık!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi satılık daire fiyatları metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. E-5 üzerinde bulunan proje 23 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Koçaroğlu Yapı nerede Haberi

Koçaroğlu Yapı nerede

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hisse ve kat karşılığı inşaatlar yapılması yaptırılması , her türlü bayındırlık ve bilcümle işyerleri spor tesisleri inşaatlarının yapılması ve yaptırılması,projelendirilmesi kooperatiflerin inşaat taahhütlerini alıp yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sapan Bağları Mah.Yeniyol Cd. B Blok Apt.No.5 B/3...