24 / 07 / 2024

Kocasinan 2015 projeleri

Kocasinan 2015 projeleri

Mustafa Çelik, Kayçev Genel Kurulu'na katıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için büyük bir ekonomik değer gördükleri hayvancılık sektörünün atıklarını toplayıp enerji üreteceklerini söyledi.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm için ihale vakti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü ve 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla sürüyor.

Kocasinan Belediyesi'nin 2017 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentteki 116 mahalle muhtarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam ediyor.

Kocasinan Ziya Gökalp'e dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ’de bahar mevsimiyle birlikte yeni kentsel dönüşüm projeleri temellerinin atılacağını söyledi...

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Kayseri Kocasinan'da gecekondulaşmanın önüne geçiliyor!

Hayata geçirildikten sonra konut bölgeleriyle şehre değer katacak olan kentsel dönüşüm projeleri, Kocasinan Belediyesi'ni "Yeni Kayseri"nin önemli merkezlerinden biri haline getirecek. Proje Kocasinan'ı gecekondulaşmanın önüne geçirek.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Kocasinan Ahi Evran'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri'de Kocasinan bölgesi kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenecek. Kent merkezi, iş merkezleri ve hastanelerin bulunduğu bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile 1.5 milyar liralık ekonomik hacim oluşturulması öngörülüyor.

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan'daki 2015 yatırımlarını anlattı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 230 milyon lira olan 2015 yıl bütçesini 192 milyon 895 bin lira harcamayla yaklaşık yüzde 85 oranında gerçekleştirdiklerini bildirdi. Başkan o çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi.

Kocasinan 2015 projeleri Haberi

Kocasinan 2015 projeleri

Yeni yönetimini belirlemek için toplanan Kayçev Genel Kurulu'na katılan Başkan Mustafa Çelik, "İşin özü şu: Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz. Evsel ambalaj atıkları geri dönüşüm tesisi, yenilenebilir enerji yatırımları, biyogaz enerji tesisi ve güneş enerji santralleri kuracağız" dedi. 


Başkan Mustafa Çelik konuşmasına şöyle devam etti; "Göreve başladığımızda Kocasinan için neler yaparız, imkanlarımız, kabiliyetlerimiz neler, bölgemizdeki ekonomik, ticari, tarımsal ve hayvansal faaliyetler nelerdir diye fizibilite çalışması yaptık. Çevre temizliği kaygısıyla yapmamız gereken işler olduğunu da biliyorduk, bunları inceledik. Hayvancılık faaliyetlerinden doğan atıkların bertaraf edilmesini önümüzde dağ gibi a duran bir iş olarak gördük. Bu kaygılarla başladık. Kocasinan'ın doğu kısmında; Elagöz, Hasanarpa ve Akin bölgesindeki yoğunlukla...