25 / 07 / 2024

Kocasinan Barsama son durum

Kocasinan Barsama son durum

Yenileme faaliyetlerinin bir an önce bitmesi için çalışmalara hız verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin de konu üzerinde hassasiyetle çalışmalar yaptığını belirtti

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

TOKİ Kayseri Kocasinan 572 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Erkilet projesinin ihalesini 7 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan 7256 Sayılı Vergi Affı yapılandırılmasında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi, yılın son meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.

Kocasinan Barsama son durum Haberi

Kocasinan Barsama son durum


Kocasinan Belediyesi, yenilik rüzgârlarıyla her mahalleye hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Yıpranan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’ndeki mesire alanında başlatılan yeniden düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.


Yenileme faaliyetlerinin bir an önce bitmesi için çalışmalara hız verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin de konu üzerinde hassasiyetle çalışmalar yaptığını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, "Ulaşımı; daha güvenli, daha akıcı ve daha kaliteli boyuta taşımak amacıyla yeni ve geniş yollar açıyor, mevcut yolları ise günün şartlarına uygun olarak daha modern biçimde yeniliyoruz. Yoğun kullanılan, yıpranan cadde ve sokaklarımıza öncelik veriyoruz. Kayseri’de ulaşımın sorunsuz bir şekilde sağlanması için tüm gayretimizle çalışıyoruz.” dedi.

Barsama Mahallesi’nin Kocasinan’ın önemli mahallelerinden birisi olduğunun altını çizen...