28 / 04 / 2024

kocasinan belediyesi ihale

kocasinan belediyesi ihale

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

Kocasinan Belediyesi'nden 30,8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı tarafından Yavuzselim Mahallesi'nde 3 blokta kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat ihalesini yapılacak. 

Kocasinan'da beklenen ihaleler gerçekleşti!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde, Kocasinan’a önemli bir yatırım olarak görülen ihaleler gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar ile katılımcılar arasında zaman zaman tatlı pazarlıkların da yaşandığı ihaleler, renkli görüntülere sahne oldu.

Kocasinan Belediyesi’nden yoğun ihale mesaisi!

İlçe sakinlerine 7 gün 24 saat hizmet veren Kocasinan Belediyesi’nde, Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak ve Kocasinan'ı Kayseri'nin yeni yüzü yapmak için yoğun mesai yaparak ihaleler gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediyesi'ne 26.6 milyonluk ihale geliri!

Kocasinan Belediyesi’ne ait taşınmazların satışına dair günlerdir haberi yapılan ihaleler gerçekleştirildi. İhalelere katılmak üzere belediyeye gelen gerçek ve tüzel katılımcılar salona sığmakta zorlandı.

Kayseri Kocasinan Belediyesi bugün en büyük ihalesini gerçekleştiriyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 712 konutluk modern bir şehir kurulması için yapılacak olan ihalenin bugün gerçekleşeceğini belirtti. Bu yeni projenin altyapısı sağlam ve sosyal tesisleri olan bir proje olacağını belirtti..

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Kocasinan belediyesi 12 taksitle konut imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut imarlı 6 arsayı satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi 56 daire yaptıracak! İhalesi 27 Eylül'de!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sümer Mahallesi'nde 56 adet konut ve 2 adet ticari alan inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de 118 konut yaptıracak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

kocasinan belediyesi ihale Haberi

kocasinan belediyesi ihale

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın moderatörlüğünde meclis salonunda gerçekleşen ihaleye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye, ilçenin farklı noktalarında yer alan 16 adet taşınmaz için düzenlenen ihalelerde toplam 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti. 

Encümen huzurunda açık artırma ve kapalı teklif usulüyle yapılan ihalelerde; Beyazşehir Mahallesi’nde 3 adet konut alanı, Kayabaşı Mahallesi’nde 1 adet konut alanı, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 10 adet villa arsası, Mithatpaşa Mahallesi’nde 1 adet konut alanı ile 1 adet ticari ünite ve konut arsası olmak üzere toplam 16 taşınmaz satışı gerçekleşti.

Kayseri Olay'da yer alan habere göre, Başkan Çolakbayrakdar, ihalede yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bölgemizin...