30 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi park

Kocasinan Belediyesi park

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. İhale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışından 47.5 milyon TL gelir elde etti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocasinan Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, pandemi kapsamında 44 kiracısının toplamda 1 milyon 430 TL kira bedeli borcunu silme kararı aldı.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Kocasinan Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Kocasinan Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergi Ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü sona ereceği için çalışma saatlerinde bazı düzenlemeler yaptı.

Kocasinan Belediyesi'ne ait taşınmazlar ihale ile satıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, 17 taşınmaz için gerçekleştirilen ihalelerde toplam 12 Milyon 954 bin 500 TL gelir elde etti.

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Kocasinan Belediyesi'nden yatırımcılara gayrimenkul fırsatı!

Kocasinan Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait ilçenin farklı noktalarında yer alan 2 adet taşınmazın satışı için 27 Kasım Salı günü ihale gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Kocasinan Belediyesi park Haberi

Kocasinan Belediyesi park


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede 7’den 70’e her kesimin yararlanabileceği şekilde çok amaçlı parklar dizayn ettiklerini söyledi.


Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil ve daha ferah olması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda yeşil alan ve park yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ali Bulu’ dan  bilgiler aldı.


Kocasinan’ın genelinde park alanlarındaki donatıların yenilendiğini ve iyileştirildiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Hayatı daha da kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir mekanlar sunmak için park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Daha modern ve bölge sakinlerimiz için daha ferah alanlar oluşturuyoruz. İlçe genelindeki birçok parkta yenileme...