17 / 05 / 2024

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. İhale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.





Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, çevre temizliğine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ihalelerin sonuçlanmasıyla özellikle çocuklar için daha temiz, daha yeşil ve daha güvenli alanlar inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. 


“Biz; ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak’ prensibiyle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yeşil ve temiz bir Kayseri için elimizden geldiğince titiz ve özenli çalışıyoruz.” ifadelerini kullanan Başkan Çolakbayrakdar, “Her zaman yeşili sevip korumalıyız. Çocuklarımızı da bu bilinçle yetiştirmeliyiz. İlçe sınırlarımızdaki parklarımız, çocuklarımızın bu bilinçle yetişmesinde önemli role sahip olacak. Yüzlerce çeşit bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındırmakta olan, her yaştan insanın rahat bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebildikleri çok fonksiyonlu, kapsamlı, eğlenme, dinlenme ve sohbet mekanlarına sahip parklarımızın sayısını arttırmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen, 3 adet park yapım işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale Kocasinan Belediyesi ihale komisyon salonunda gerçekleştirildi. Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan ihaleye 2 istekli firma katıldı.

 

İhale,  dosyalarda gerekli incelemelerin yapılması amacıyla sonlandırıldı. Toplam maliyeti yaklaşık 1 milyon lira olan ihale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.



Kocasinan Belediyesi



Geri Dön