30 / 04 / 2024

Kocasinan park

Kocasinan park

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. İhale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Kocasinan yeni park bahçe merkezi yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye binası yanına kurulan ağaç ve de çiçek serasına park ve bahçe hizmetlerinin koordinasyonunun sağlanacağı bir merkez yapıldığını söyledi...

Kocasinan Yıldızevler'e yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Daha Yeşil Kocasinan’ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi

Kayseri Kocasinan'a 3 yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

Kayseri Kocasinan'a modern parklar inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

Kayseri Kocasinan'a yeni park yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan'da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz.'' dedi.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. İhale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Kayseri Gül Park açıldı!

Hızını, çalışmalarını, gayretini daha da artıran Kocasinan Belediyesi Kayseri'ye çok farklı ve fonksiyonel Gül gibi bir park açtı, açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı...

Kayseri Gül Park açılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye renk katacak, bir ilk olacak 22 bin metrekare büyüklüğünde, 2,3 milyon liraya mal olan Gül Park’ı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15’te hizmete açacaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan Gül Park ne zaman açılacak?

Farklı, İlk ve Yeni hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kocasinan Belediyesi yine, yeni ve prestij bir proje olan Gül Park’ı açıyor.

Kayseri Hobi Park Evleri adres bilgileri!

Daire alanlarının 210 metrekare olarak dizayn edildiği Kayseri Hobi Park Evleri adres bilgilerine göre proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor. Projede toplam 48 adet daire bulunuyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgileri!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0 352 222 01 32 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.

Kocasinan Gül Park'ı bahara hazır olacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sümer Mahallesi’nde yapımı devam eden mis kokulu bahçe Gül Park’ın bahar ayları itibarıyla bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Kocasinan park Haberi

Kocasinan park


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede 7’den 70’e her kesimin yararlanabileceği şekilde çok amaçlı parklar dizayn ettiklerini söyledi.


Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil ve daha ferah olması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda yeşil alan ve park yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ali Bulu’ dan  bilgiler aldı.


Kocasinan’ın genelinde park alanlarındaki donatıların yenilendiğini ve iyileştirildiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Hayatı daha da kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir mekanlar sunmak için park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Daha modern ve bölge sakinlerimiz için daha ferah alanlar oluşturuyoruz. İlçe genelindeki birçok parkta yenileme...