29 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi 2,4 milyon liralık asfalt alım ihalesi gerçekleştirdi!

Kocasinan Belediyesi 2,4 milyon liralık asfalt alım ihalesi gerçekleştirdi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni yapılan yolları kaplamak ve mevcutların kalitesini artırmak amacıyla 2,4 milyon liralık daha asfalt alım ihalesi gerçekleştirdiklerini söyledi..



Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni yapılan yolları kaplamak ve mevcutların kalitesini artırmak amacıyla 2,4 milyon liralık daha asfalt alım ihalesi gerçekleştirdiklerini söyledi. 


Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nin 2013 yılı kış öncesi son çalışma diliminde kullanılmak üzere muhammen bedeli 2,4 milyon lira olan 20 bin ton asfalt üretim, serme ve sıkıştırma ihalesini yaptıklarını kaydetti. 

Kocasinan Belediyesi Toplantı Salonu'nda İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Haspaylan yönetiminde gerçekleştirilen ihaleye Öztaşlar, Aydın ve Nalbantoğlu Asfalt inşaat firmaları katıldı. 

Mustafa Haspaylan "İşin süresi 30 iş günü. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gösterdiği sınırlarımız içindeki her yerde asfalt kaplama yapılacak. Komisyonumuz, firmaların belgelerini ve yeterliliklerini inceledi. 2,2 milyon lira teklif veren Nalbantoğlu firması ihaleyi kazandı" şeklinde konuştu. İhalede Öztaşlar 2,3, Aydın İnşaat 2,8 milyon lira teklif vermişti. [KURUMSAL HABER] 



Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön