28 / 04 / 2024

Karşıyaka Belediyesi okullara 2 milyon liralık yatırım yaptı!

Karşıyaka Belediyesi okullara 2 milyon liralık yatırım yaptı!

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınırlarındaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı.



22 okul; yolundan basketbol sahasına, tiyatro salonundan sınıflarına kadar bakım ve onarımdan geçirildi, eksikleri tamamlandı. Başkan Akpınar "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir eğitim imkânı sağlamak için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


Yaklaşık bir yıllık çalışmalar sonucunda, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlükleri tarafından 22 okulun fiziki ve sosyal eksiklikleri giderildi. Eğitim kurumlarının ihtiyacına yönelik olarak yolları yapıldı, duvarları boyandı, bahçe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi, tuvaletleri yenilendi, istinat duvarları örüldü, spor alanları, basketbol sahaları elden geçirildi, çocuk oyun parkı ve zeminin kauçuk döşeme işleri yapıldı. Mürşide Altınçubuk Ortaokulu, Kazım Dirik Ortaokulu ve  TOKİ  Karşıyaka Belediye İlkokulu'na konferans salonları kazandırıldı. 


Aliağa Ekspres Gazetesi


Geri Dön