06 / 07 / 2024

kocasinan bütçesinin nereye harcayacak

kocasinan bütçesinin nereye harcayacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin 2014 mali yılı bütçesini 143 milyon lira olarak belirlediklerini söyledi. Yıldız, bütçenin mal, hizmet ve yatırım amaçlı harcamalarda kullanılacağını bildirdi...

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Bütçe çıldırdı 5 ayda 500 milyar lira açık bekleniyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca ortak hazırlanan Orta Vadeli Program’da, 2022 yılının ilk 7 ayında 29,5 milyar Türk Lirası fazla veren merkezi yönetim bütçesinin yılın geride kalan 5 aylık döneminde 490,7 milyar lira açık vermesi bekleniyor.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Bakan Pakdemirli açıkladı: Tarımsal destekleme bütçesi 29 milyar lira oldu!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe sağlanarak 29 milyar liraya çıkarıdığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

İstanbul'un 39 ilçesinin 2022 yılı bütçesi onaylandı!

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul'daki 39 ilçenin 2022 yılı mali bütçesini onayladı.

İstanbul'un deprem bütçesi düşürüldü mü?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul deprem bütçesinin yüzde 65 oranında düşürüldüğü iddia edildi. Bu rakam 671 milyon 298 bin TL'ye karşılık geliyor. 

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

İstanbul’un 39 ilçesinde 2021 yatırım bütçeleri belirlendi! 

İstanbul’un 39 ilçesinin 2021 yılı bütçeleri açıklandı. İstanbul’un en yüksek bütçeye sahip ilçesi Esenyurt, en düşük bütçeye sahip ilçesi ise Adalar olarak gerçekleşti.

AB'den 2021 yılı bütçesi hazırlığı!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, 2021 yılı bütçesinin 166,7 milyar avro olmasını teklif etti.

Kanal İstanbul'un maliyeti bütçenin açığı kadar!

Kanal İstanbul Çalıştayında, projenin maliyeti tartışıldı. Kanal İstanbul'un maliyetinin Türkiye 2020 bütçesinin yüzde 11’ine denk olduğu ve bu miktarın da bütçe açığı kadar olduğu söylendi...

Mustafa Destici: Kanal İstanbul projesi ve bütçesi detaylı şekilde anlatılmalı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Kanal İstanbul projesinin ve bütçesinin kamuoyuna detaylı şekilde anlatılmasını istedi...

Antalya Büyükşehir bütçesinin yüzde 44'ü yatırıma ayrıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçesi 3 milyar 450 milyon lira olarak belirlendi.

kocasinan bütçesinin nereye harcayacak Haberi

kocasinan bütçesinin nereye harcayacak

Başkan Bekir Yıldız, 2014 yılının 143 milyon liralık bütçesinin, 2014 Mali Yılı Performans programının; 2012-2016 mali yıllarını kapsayan stratejik planda yer alan stratejik amaçlara, hedeflere, faaliyet ve projelere uygun olarak hazırlandığını kaydetti.


Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak amacıyla yoğun bir gayretle çalıştıklarının altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye’nin borçsuz birkaç belediyesinden biriyiz. 143 milyon liralık gelir bütçesinin personel maaşları ve zorunlu cari harcamalar haricindeki kalemlerini ağırlıklı olarak mal, hizmet ve yatırım amaçlı harcamalarda kullanmayı planladık." dedi.


2014 yılı mali bütçesinin gelir kısmında 143 milyon liralık kaynak oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, "Hayali olmayan, gerçekçi bir bütçe oluşturduk. Toplayacağımız 143 milyon liralık geliri, israf etmeden gerçek ihtiyaçları karşılayıp, vatandaşımızı memnun edecek hizmetlere imkan sağlayan bir bütçe uygulaması gerçekleştireceğiz....