04 / 05 / 2024

kocasinan dönüşüm mahallesi

kocasinan dönüşüm mahallesi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı!

Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı...

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Erkilet Dere Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Kocasinan Belediyesi, Eylül ayı birinci oturumun ek meclis toplantısını yaptı. Gündem maddeleri arasında yer alan Erkilet Dere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi konusu, görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı!

Kocasinan Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda, Erkilet Dere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edildi.

kocasinan dönüşüm mahallesi Haberi

kocasinan dönüşüm mahallesi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları inceledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek yetkililerden önemli bilgi aldı. İlçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için projelere büyük bir önem verdiklerini dile getiren Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Tüm projelerimizde olduğu gibi, kentsel dönüşüm projelerimizde de yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yunus Emre Mahallemizdeki 6 bloktan oluşan konutlarımızın temelleri atılmaya başlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte inşallah en kısa sürede hak sahiplerine yeni konutlarını teslim etmeyi hedefliyoruz. Bu mahallemizde olduğu gibi kentsel dönüşüm ihtiyacı olan mahallelerimizdeki çalışmalar, Kocasinan Belediyesi olarak programımız altında ilerliyor." dedi.