05 / 05 / 2024

Kocasinan Erciyesevler pazar yeri

Kocasinan Erciyesevler pazar yeri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  

Kayseri Kocasinan'a yeni pazar yeri!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi’nde yapımı devam eden 8 bin 520 metrekare alana sahip yeni nesil pazar yerini inceledi

Kocasinan Fatih Mahallesi'ndeki pazar yeri yenilendi!

Kocasinan Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 2 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerini yeniledi. Her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulamasıyla yenilenen pazar yeri, yeni haliyle daha estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Kocasinan Erciyesevler'e yeni pazar yeri!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi.

Kocasinan'daki pazar yerleri sosyal alan oluyor!

Kocasinan Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde toplamda 8 bin 520 metrekare alana sahip dev pazar yerinin inşaatına başladı. Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde yer alan pazar yerlerinin formatını alışılmışın dışına çıkarıyor.

Kayseri Kocasinan'a yüzme havuzlu pazar yeri geliyor!

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

Kayseri'de Vakıflar'dan 2 milyon TL'ye 30 yıllığına kiralık arsa!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; kayseri Kocasinan Erciyesevler'deki arsayı inşaat süresi ile birlikte 30 yıllığına kiraya veriyor. Arsanın toplam bedeli 2 milyon 74 bin 135 TL olarak belirlendi.

Açık ve kapalı otoparklar pazar yeri olarak da kullanılabilecek!

Büyük kentlerdeki belediyelere ait açık ve kapalı otoparklar pazar yeri olarak da kullanılabilecek

Valentino seramik ile Türkiye pazarına girdi!

İtalyan moda firmalarından Valentino, seramik grubuyla Türkiye pazarına giriş yaptı...

Avi Alkaş Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu açıkladı!

Jones Lang LaSalle tarafından hazırlanan “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporu, Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Elif İzgi Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklandı.

Ajinomoto, Türk Pazarına giriş yaptı!

Dünyanın gıda ve baharat devi, Japonya'nın 1 numaralı gıda firması Ajinomoto Türkiye pazarına giriş yaptı

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu açıklanacak!

Jones Lang LaSalle’in hazırladığı, Türkiye’de perakende, ofis, lojistik ve otel sektörünün değerlendirileceği “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporu, Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş tarafından açıklanacak...

Kocasinan Erciyesevler pazar yeri Haberi

Kocasinan Erciyesevler pazar yeri


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi. İlçe genelindeki pazar yerlerinin yapılan çalışmalarla yüzme havuzu, fitness salonu, derslikler, kafeterya ve düğün salonu başta olmak üzere 7’den 70’e her kesime hitap edeceğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, yeni nesil pazar yerlerinin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.


Kocasinan’ın çehresini değiştirecek projelere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan daha fonksiyonel pazar yeri çalışmalarını inceledi.  Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte projenin uygulandığı inşaat alanını gezen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.


Çalışmalarla ilgili konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek olacak modern pazar yerlerinin yapımına başlandığını vurgulayarak, “Zamanın ihtiyaçlarına göre yapılan yapılar eskiyor veya çağın şartlarına göre daha işlevsel hale getirilmesi için yenilenmesi...