02 / 05 / 2024

Kocasinan Kod İstanbul Evleri fiyat listesi

Kocasinan Kod İstanbul Evleri fiyat listesi

Kod İstanbul Evleri Bahçelievler satılık 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yazıcıoğlu İnşaat Kod İstanbul projesinde konutlar 2014 yılının sonunda teslim ediliyor...

Bahçelievler Kocasinan'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi 12052 parselde yer alan 1.670 metrekarelik arsayı 18 milyon 689 bin 538 TL'ye icradan satıyor...

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kayseri Kocasinan'da 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan'da bulunan 19 bin 88 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 435 bin 921 TL olarak belirlendi.

Kocasinan Ahi Evran'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri'de Kocasinan bölgesi kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenecek. Kent merkezi, iş merkezleri ve hastanelerin bulunduğu bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile 1.5 milyar liralık ekonomik hacim oluşturulması öngörülüyor.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan'da bulunan Jeotermal Kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Alanın ihale bedeli 28 bin 467,99 TL olarak belirlendi.

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan'daki 2015 yatırımlarını anlattı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 230 milyon lira olan 2015 yıl bütçesini 192 milyon 895 bin lira harcamayla yaklaşık yüzde 85 oranında gerçekleştirdiklerini bildirdi. Başkan o çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi.

Kocasinan Yenişehir ve Beşparmak mahallesinden dönüşüm talebi!

Her hafta gerçekleştirdiği “Başkan Sizi Dinliyor” programlarıyla mahalle sakinlerinin gönlünü bir kez daha kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu hafta Beşparmak ve Yenişehir sakinlerini dinledi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'da dönüşüme ihtiyaç var!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve "İlçemizde planlı bir kentsel dönüşüm yapılması için yoğun bir çalışmaya girdik" dedi.

Tapularda tek eksik nokta kare kod sistemi!

Tapu dairelerinin hızla modernize olduğu, randevulardan dosyalamalara kadar pek çok işlemin artık online sistemle gerçekleştirilebildiği tapularda tek eksik nokta kare kod sistemi...

Kocasinan'daki asansörlerin yüzde 70'i güvenli!

Başladığı her işi; kaliteli, zamanında, sağlam ve güvenli bir biçimde yapmak için yoğun gayret sarf eden Kocasinan Belediyesi, asansör güvenliğinde Türkiye geneline göre yüzde 328 daha fazla başarı elde etti.

Kocasinan Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kocasinan Belediye Meclisi Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde Meclis Salonu'nda toplanarak 2016 yılının birinci birleşiminin birinci oturumunda 21 asıl 1 ek gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kocasinan 2016'da şantiyeye dönecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi için son derece verimli geçen 2015'i 2016 yılında çok ciddi projeleri gerçekleştirerek aşacaklarını söyledi.

Kod Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kod Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akay ve Koray Müderrisoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Akdağ Sokak'ta kuruldu.

Kocasinan Kod İstanbul Evleri fiyat listesi Haberi

Kocasinan Kod İstanbul Evleri fiyat listesi


Kod İstanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan bölgesinde yükseliyor. Kod İstanbul Evleri Bahçelievler satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Kod İstanbul Evleri Bahçelievler projesi Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kod İstanbul Evleri Bahçelievler projesi 90 adet konuttan meydana geliyor. Kocasinan Kod İstanbul Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.


Kod İstanbul Evleri Bahçelievler daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon sunuluyor. Kocasinan Kod İstanbul Evleri fiyat listesi 507 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.



Kod İstanbul Evleri Bahçelievler satılık!


Kod İstanbul Evleri Bahçelievler satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 507 bin liradan, 3+1 dairelerde 547 bin liradan, 4+1 dairelerde 632 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kod İstanbul Evleri Kocasinan teslim tarihi 2014 yılı...