04 / 05 / 2024

kocasinan modern binalar

kocasinan modern binalar

Kocasinan'da çok sayıda mahallede özellikle son 4 yılda imarlı, modern yapılaşma hız kazandı...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Folkart, 17 yılda İzmir’e modern binalar kazandırdı!

Milliyet gazetesi yazarı Engin Uğur Ağır, bugünkü yazısında Folkart'ı kaleme aldı. İşte Folkart'ın 17 yılda hayata geçirdiği yatırımlar...

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kocasinan’ı inşa ettikleri yeni yapılarla modern bir kent görünümüne kavuşturduklarını söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yeni sosyal tesislerin de müjdesini verdi.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Cizre'de modern binalar yükseliyor!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe modern bir kent haline geliyor. Bölgede ruhsatsız yapılaşmaya geçit verilmiyor.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

kocasinan modern binalar Haberi

kocasinan modern binalar

Modem yapılaşma hızla devam ediyor KAYSERİ İHA Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırlan içinde çok sayıda mahallenin imarlı ve modern yapılaşr mayla süratli bir kentsel dönüşümün yaşadığını söyledi. Mithatpaşa Mahallesinin de şehir merkezine yürüme mesafesinde bir konumda olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Şehir merkezine çok yakın olmasına rağmen bir türlü imarlı, modern yapılaşmaya geçemedi. Argmak'ta olduğu gibi imar hareketlerini hızlandırmak amacıyla Mithatpaşa için de çalışmalar yaptık, bunlar artık meyve vermeye başladı" dedi. 


Türkiye...