01 / 05 / 2024

kocasinan projeleri 2014

kocasinan projeleri 2014

Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin 143 milyon liralık 2014 Bütçesi’nin yüzde 43'ünü oluşturan 61 milyon lirayı fen işleri ve imar hizmetleri için ayırdıklarını söyledi...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm için ihale vakti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü ve 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla sürüyor.

Kocasinan Belediyesi'nin 2017 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentteki 116 mahalle muhtarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam ediyor.

Kocasinan Ziya Gökalp'e dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ’de bahar mevsimiyle birlikte yeni kentsel dönüşüm projeleri temellerinin atılacağını söyledi...

Kayseri Kocasinan'da gecekondulaşmanın önüne geçiliyor!

Hayata geçirildikten sonra konut bölgeleriyle şehre değer katacak olan kentsel dönüşüm projeleri, Kocasinan Belediyesi'ni "Yeni Kayseri"nin önemli merkezlerinden biri haline getirecek. Proje Kocasinan'ı gecekondulaşmanın önüne geçirek.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Kocasinan Ahi Evran'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri'de Kocasinan bölgesi kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenecek. Kent merkezi, iş merkezleri ve hastanelerin bulunduğu bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile 1.5 milyar liralık ekonomik hacim oluşturulması öngörülüyor.

Kocasinan 2016'da şantiyeye dönecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi için son derece verimli geçen 2015'i 2016 yılında çok ciddi projeleri gerçekleştirerek aşacaklarını söyledi.

kocasinan projeleri 2014 Haberi

kocasinan projeleri 2014


Bekir Yıldız, 2012-2016 yıllarını kapsayan stratejik plandaki amaç, hedef, faaliyet ve projelere uygun olarak 2014 yılı bütçesini hazırladıklarını kaydetti. Yıldız, "143 milyon liralık bütçenin yüzde 43'ü olan 61 milyon liralık kısmını fen işleri ve imar hizmetlerine ayırdık." dedi. 


Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için gayret ettiklerinin altını çizerek, ”143 milyon liralık gelir bütçesinden Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü hizmetlerine 50 milyon liralık kaynak ayırdık. Hukuk Müdürlüğü'nden yaklaşık 11 milyon liralık kamulaştırma rakamını da bu hizmetler için kullanacağımız göz önünde bulundurulursa kaynak 61 milyon liraya ulaşacak.” şeklinde konuştu. 


Kocasinan Belediyesi'ni, Türkiye’nin borcu olmayan belediyelerinden biri yaptıklarına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, ”Biz, hayali olmayan, gerçekçi bütçe hazırlarız. Toplayacağımız 143 milyon liralık kaynak, israf edilmeden inşallah şehrimizin...