05 / 05 / 2024

Kocasinan projeleri

Kocasinan projeleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen, değişen ve yenilenen Kocasinan'da vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla ürettikleri çeşitli nitelikteki arsaları 12 Nisan 2016 Salı Günü ihaleyle satacaklarını söyledi.

Erkilet cazibe ve turizm merkezi olacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada "Geleceğe dönük yeni projeksiyonlarla birlikte, yeni çözümler üretmek, yenilikler oluşturmak, mahalle sakininin hayatını kolaylaştıracak projeler yapmak için çalışıyoruz" dedi

Kocasinan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik. Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Ahi Evran projesini görüştü. Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuyu değerlendirdi.

Kocasinan'ın dönüşüme ihtiyacı var!

Bir otelde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve gazeteciler katıldı. Özden 'Kocasinan'ın dönüşüme ihtiyacı var' dedi.

Kocasinan'ın çehresi değişiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçenin modern bir çehreye kavuşması için 10 ayrı taslak dönüşüm projesi hazırladıklarını belirterek 'Kocasinan'da, iskana açılmış alanların yüzde 14'ünün acilen Kentsel Dönüşüme ihtiyacı var' dedi.

Kocasinan yeni park bahçe merkezi yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye binası yanına kurulan ağaç ve de çiçek serasına park ve bahçe hizmetlerinin koordinasyonunun sağlanacağı bir merkez yapıldığını söyledi...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm için ihale vakti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü ve 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla sürüyor.

Kocasinan Belediyesi'nin 2017 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentteki 116 mahalle muhtarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam ediyor.

Kocasinan Ziya Gökalp'e dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ’de bahar mevsimiyle birlikte yeni kentsel dönüşüm projeleri temellerinin atılacağını söyledi...

Kayseri Kocasinan'da gecekondulaşmanın önüne geçiliyor!

Hayata geçirildikten sonra konut bölgeleriyle şehre değer katacak olan kentsel dönüşüm projeleri, Kocasinan Belediyesi'ni "Yeni Kayseri"nin önemli merkezlerinden biri haline getirecek. Proje Kocasinan'ı gecekondulaşmanın önüne geçirek.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Kocasinan Ahi Evran'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri'de Kocasinan bölgesi kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenecek. Kent merkezi, iş merkezleri ve hastanelerin bulunduğu bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile 1.5 milyar liralık ekonomik hacim oluşturulması öngörülüyor.

Kocasinan 2016'da şantiyeye dönecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi için son derece verimli geçen 2015'i 2016 yılında çok ciddi projeleri gerçekleştirerek aşacaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm şart!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanlık makamında gerçekleşen söyleşide, Ramazan kültürü, Belediye'nin Ramazan ayında yaptığı faaliyetleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, orta yol projeleri, Kadın ve Gençlik merkezleri hakkında bilgiler v

Kocasinan projeleri Haberi

Kocasinan projeleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen, değişen ve yenilenen Kocasinan'da vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla ürettikleri çeşitli nitelikteki arsaları 12 Nisan 2016 Salı Günü ihaleyle satacaklarını söyledi. 


'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İnsanların hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak amacıyla gece-gündüz çalışıyoruz. Bu gayretin sonucu olarak Kocasinan; büyüyor, değişiyor, yenileniyor ve gelişiyor. İmar hareketlerindeki gelişmelerin sonucunda vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu; konut, işyeri, küçük sanayi işletmesi, ticaret ve akaryakıt istasyonu alanları ürettik. Bunları ihaleyle satıp Kocasinan'a yaptığımız hizmetleri artırmak için kaynak üreteceğiz. Halkımızdan aldığımızı yine onlara geri ödeyeceğiz" dedi.


Başkan Çolakbayrakdar 12 Nisan 2016 Salı Günü Encümen huzurunda gerçekleştirecekleri ihaleyle ilgili şu bilgileri verdi:" 2886 Sayılı İhale Kanunu'na göre Şeker ve Zümrüt...