17 / 05 / 2024

Kocasinan yenileme

Kocasinan yenileme

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçenin modern bir çehreye kavuşması için 10 ayrı taslak dönüşüm projesi hazırladıklarını belirterek 'Kocasinan'da, iskana açılmış alanların yüzde 14'ünün acilen Kentsel Dönüşüme ihtiyacı var' dedi.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi Aras, Göksu ve Tortum'u yeniledi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı'dan sonra Mimarsinan Mahallesi'nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.

Bahçelievler Kocasinan otopark alanının imar planı askıda!

Bahçelievler Kocasinan, 3 pafta, 187 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. Büyükşehir, imar plan tadilatını 16 Mayıs 2014'te onayladı. İşte o plan...

Çanakkale Kentsel Yenileme Projesi Hayata geçiyor!

Kent Vizyonu için büyük bir adım olan Kentsel Yenileme (Dönüşüm) projesi hayata geçiyor. 2 Temmuz'da, Prof. Dr. Türkan Saylan Tesislerinde yapılacak olan İnşaat Mühendisleri(İMO)'nun düzenleyeceği panel öncesi merak edilen soruları cevaplıyor.

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Kocasinan yenileme Haberi

Kocasinan yenileme

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçenin modern bir çehreye kavuşması için 10 ayrı taslak dönüşüm projesi hazırladıklarını belirterek, "Kocasinan'da, iskana açılmış alanların yüzde 14'ünün acilen Kentsel Dönüşüme ihtiyacı var. Hazırladığımız projelerin uygulanmasıyla ilçemiz, modern ve gelişmiş bir çehreye kavuşacak" dedi. 

Başkan Mustafa Çelik, düzenlediği toplantıda, göreve geldikleri 6 ayda yaptıklarını anlattı. Toplantıya, AKP Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AKP İl Başkam Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kocasinan Belediye Meclis Üyeleri, gazeteciler ve davetliler katıldı. 

saJ fm A»V Çelik, yaptığı sunumda, "30 Mart yerel seçimleri öncesinde söz verdiğimiz projeleri zaman kaybetmeden uygulamaya baş- ¦-£. 

ladık. Bu kapsamda, ilkokulda okuyan öğrencilerimize hazırladığımız kırtasiye setlerini dağıttık, kadınlarımız için sosyal mekanları açmaya başladık. îlçemizin yollarım ele aldık ve yenileme çalışmalarım hızla yürü- ™...