07 / 05 / 2024

kocasinan yıldızevler mahalle park

kocasinan yıldızevler mahalle park

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Sadece hak sahiplerinin sayısı kadar konut hayata geçirilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Gaziosmanpaşalılar, yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan konutlara kavuşuyor.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nda başvurular başladı!

Yıldızevler Konutları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirliler hayata geçiriliyor. Başvuruların bugün başladığı Yıldızevler Konutları'nda toplam 684 daire yer alıyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

kocasinan yıldızevler mahalle park Haberi

kocasinan yıldızevler mahalle park

Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede ailece gidecekleri bir parkın olmadığından yana dert yanarak,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklamada, "İmar planı içerisindeki park alanları özel mülkiyet içerisinde kaldığı ancak İmar uygulaması gören parseller için bu yöndeki çalışmaların devam edeceği belirtildi. Yıldızevler Mahallesi sakinleri, aşırı sıcaklarda çevrede yeşil alanı olan park aradıklarını ancak bulamadıklarını belirterek, bu konuda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a çağrıda bulundu. Diğer mahallelerde uygun park yerlerinin olduğunu ve vatandaşın ailesi ile birlikte gidip, oralarda vakit geçirdiğini, çocukların da eğlendiğini kaydeden mahalle sakinleri, bu durumdan yana der yanarak, "Bizim parkımız nerede?" diye sordu. 



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a, seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldıklarını...