02 / 05 / 2024

Kocayayla turizm evleri

Kocayayla turizm evleri

Orhangazi ve Nilüfer Hatun'un düğünlerinin yapıldığı yaklaşık 500 dönümlük çayırlara sahip Kocayayla'nın 12 ay turizme hizmet etmesi için yaklaşık 10 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi. 

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Buhara Evleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Buhara Evleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Altaylı tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018!

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edildi.

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2017!

Taşyapı İnşaat ve Selçuklu Turizm imzası taşıyan Koru Evleri’nde ortalama metrekare satış fiyatı 5 bin 600 dolar olarak belirlendi...

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Koşuyolu Koru Evleri projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat-Taşyapı Ortaklığı tarafından inşa edildi. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Kocayayla turizm evleri Haberi

Kocayayla turizm evleri

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'in sınırları içinde yer alan, Osmanlı'nın savaşa hazırlandığı bin 200 metre rakımlı Kocayayla, yaklaşık 5 bin km uzaktaki Kırgızistan'dan getirilen 16 otağın yanı sıra yapımı devam eden bungalovlarla kısa süre sonra turizme açılacak.

Bursa kent merkezine 50 kilometre uzaklıkta ve Uludağ'ın güney eteklerinde bulunan yaklaşık 500 dönümlük çayırlara sahip Kocayayla, özellikle yaz aylarında sıcaktan bunalan binlerce kişiyi ağırlıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre etrafı karaçam ağaçlarıyla örtülü, bol oksijenli temiz havaya sahip yaylanın 12 ay turizme açılmasını hedefleyen Keles Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgeye yaklaşık 10 milyon liralık yatırım yaptı.

Kocayayla, Kırgızistan'dan getirilen 16 orijinal "Boz-Üy" adı verilen otağın yanı sıra 25 bungalov ev ile Türkiye'nin en önemli yayla turizm merkezlerinden biri haline gelecek.