17 / 05 / 2024

koçfest spor oyunları kayseri

koçfest spor oyunları kayseri

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirtti. Final mücadelesi 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak...

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Spora başlamak için beklediğiniz o gün bugün! Şok’ta koşu bandı 6 taksitle satışta! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Şok’ta sağlıklı yaşam haftasının son günü bugün. Koşu bandından eliptik bisiklete, pilates topundan egzersiz bandına kadar spor için ihtiyacınız olacak her şey Şok’ta indirimde. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

R1 Pro Katlanabilir Koşu Bandı Media Markt' da! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Spor ile ilgilenenlerin sıkça uğradığı Media Markt R1 Pro Katlanabilir Koşu Bandı'nı satışa çıkardı. İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Rio Olimpiyat Oyunları'nın altyapı maliyeti 7,7 milyar dolar!

Moody's'in 16 Mayıs'ta yayımladığı rapora göre, maliyeti 12 milyar doları bulacak Rio Olimpiyat Oyunları için 7,7 milyar dolar ulaşım, inşaat, enerji, sanitasyon gibi altyapıya harcandı. Yeni spor tesislerine ise 1,8 milyar dolar harcandı.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

koçfest spor oyunları kayseri Haberi

koçfest spor oyunları kayseri


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirterek, “150 üniversiteden 5 bin sporcunun 8 ayrı branşta verdiği mücadelenin finalinin kentimizde yapılacak olması Kayseri’nin aynı zamanda bir spor kenti olduğunun da önemli bir göstergesidir.” dedi.


Vali Düzgün, 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları ile ilgili olarak Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Asbaşkan Atilla Pulur ile Genel Sekreter Erdoğan Pulur ve Koordinatör Mustafa Yıldırır’ı makamında kabul etti. Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin de hazır bulunduğu ziyarette, üniversite spor oyunlarının final müsabakalarının Kayseri’de yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı ve yöneticilerine teşekkür...