03 / 05 / 2024

Koçhisar Barajı

Koçhisar Barajı

Çorum'un orta ve uzun vadede içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar Barajı İsale Hattı'nın ihalesi 29 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. projeyle Çorum içme suyuna kavuşacak.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Gümüş fiyatları 13 TL barajını geçerek rekora koşuyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları.

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı inşaatı ihalesi 29 Haziran'da!

Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı ve Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 29 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koçali Barajı'nın ihale süreci TBMM gündeminde!

Koçali Barajı için yapılan ihale süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyon'daki Hisar Belediyespor Stadyumu onarılıyor!

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde, Hisar Belediyespor Stadyumu'nda onarım çalışmaları devam ediyor. Hisar Belediyespor'un daha iyi koşullarda antrenman ve maç yapması amacıyla yürütülen çalışmaların, futbol sezonu açılmadan tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Adıyaman Koçali Barajı inşaatı incelendi!

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 145 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 16 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taşocakları Sokak 'ta kuruldu.

Akçakoca Sarıyayla Barajı isale hattı inşaatı başladı!

Akçakoca Sarıyayla köyünde yapımı devam eden Sarıyayla Barajı’ndan Akçakoca Belediyesi’nin Koçullu köyünde bulunan arıtma tesisine içme suyu taşıyacak yeni isale hattının yapımına başlandı.

Düzce Sarıyayla Barajı isale hattı inşaatı başladı!

Akçakoca Sarıyayla köyünde yapımı devam eden Sarıyayla Barajı’ndan Akçakoca Belediyesi’nin Koçullu köyünde bulunan arıtma tesisine içme suyu taşıyacak yeni isale hattının yapımına başlandı.

Gömükan Barajı’nın inşaatı bu yıl başlıyor!

Çetintepe ve Koçali barajlarının ardından Gömükan Barajı’nın inşaatına 2015 yılı içinde başlanıyor. Ön yüzü beton kaplamalı kum çakıl dolgu tipinde inşa edilecek olan Gömükan Barajı’nın temelden yüksekliği 80,50 metre...

Koçhisar Barajı Haberi

Koçhisar Barajı

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'nun verdiği bilgiye göre, Hitit Üniversitesi akademik yılı açılışı dolayısı ile geçtiğimiz ekim aynıda Çorum'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun açıkladığı 19 Müjde'den "Koçhisar Barajı 2 Kısım İsale Hattı Proje Yapımı" 29 Aralık Pazartesi günü ihale ediliyor.

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada şöyle dedi:


"Çorum Merkeze İçme ve Kullanma Suyu sağlayacak Koçhisar Barajı İsale Hattı'nın ihalesi 29 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Koçhisar Barajı isale hattı için ilk adımı atıyoruz. Bilindiği üzere dedelerimizin hayali Koçhisar Barajı'nın tamamlanmasıyla planlanan projeler tek tek hayata geçiyor. 


ALACA TEMİZ SUYA KAVUŞUYOR


1. aşamada Alaca ilçemizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak: Koçhisar Barajı 1 Kısım İsale Hattı yapımı tamamlandı. Arıtma tesisi de bitirilme...