27 / 04 / 2024

koçibey caddesi

koçibey caddesi

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Aksaray'da Küçüklanga Caddesi ile Koçibey Sokak'ın birleştiği köşebaşında 217 metrekare arsa 171 altın parasına, 6 bin 500 liraya satılacakmış.

Burcu Esmersoy evinin dekorasyonunu o sosyetik isme emanet etti!

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

Rahmi Koç'un ayakkabı şirketi Nakkaştepe'den taşındı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Rahmi Koç'un kundura şirketi Nakkaştepe'den yeni adresi Büyükdere Caddesi No 145'e taşındı...

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Sur Yapı Tempo City Kağıthane ödeme koşulları!

İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde konumlandırılan Tempo City Kağıthane projesi 217 daire ve 17 ticari birimden oluşuyor. Projede teslimlerin Temmuz 2019 yılında yapılması planlanıyor. İşte Sur Yapı Tempo City Kağıthane ödeme koşulları...

Kocasinan'ın yeni yolları hizmete girdi!

Kocasinan Belediyesi, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Çınarbaşı ve Koçkaya Caddesi’ndeki alternatif yolun ikinci etabını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nde 6 metruk bina yıkılacak!

Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk yapılarla ilgili çalışma Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor…İlk etapta 6 metruk bina yıkım için hazır…

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ekrem Sadıkoğlu ve Turgut Akyüz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu.

koçibey caddesi Haberi

koçibey caddesi

                               (SATILIK ARSA)


İstanbul Defterdarlığı'ndan:

Dosya No.                   Cinsi                           Kıymeti Teminatı

                                                                                Lira   Lira

78/3978  Fatih, Aksaray, İnebey Mah. Küçük-

                langa Cad. ile Koçubey Sokak'ının      6500   488

                birleştiği köşebaşında 1119 ada, 

 ...