26 / 05 / 2024

Koçoglu Grubu Çukurova Havalimanı inşaatı

Koçoglu Grubu Çukurova Havalimanı inşaatı

' Kredi teminindeki ' çıkmaz nedeniyle inşaatı bir yıl önce durdurulan Uluslararası Çukurova Havalimanı 'nın yapımındaki belirsizlik sürüyor.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Aşçıoğlu İnşaat 2017 yılında 415 milyon TL ciro hedefliyor!

Ascıoglu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yasar Aşçıoglu "Böylelikle Ataköy'de toplam 1100 üniteye ulaşmış olacağız. Bu proje için en az 150 kişilik istihdam sağlayacağız. 2017 yılında tamamlanacak projelerimiz İle birlikte 415 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan taziye ve cemevi hizmete açıldı!

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

TOKİ'nin alt gelir grubu için yaptığı konutların ev sahipleri tarafından kiralandığı için hak sahiplerinin elinden alınması gündem oldu. Ucuza ev sahibi olmak için kimler faizsiz kredi alabiliyor? Peki TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

Gaziantep Milletvekili adayları GAİMDER ile bir araya geldi!

MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoglu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Koçoglu Grubu Çukurova Havalimanı inşaatı Haberi

Koçoglu Grubu Çukurova Havalimanı inşaatı

Ankara 11. Asliye Ticaret Mahkemesine 'iflas erteleme talebinde' bulunan yüklenici firma Koçoglu İnşaat, işin devamı için yabancı bir ortak ile 'krizi' aşmaya çalışıyor. 357 milyon Euro yatırım bedelli havalimanının temeli 2013'te atıldı. Koçoglu Grubu'nun 'yap-işlet-devret' modeliyle üstlendiği inşaatın 36 ayda (Mart 2016) tamamlanması planlandı. 30 milyon yolcu kapasiteli projenin altyapısı ıçiı Joııgüne kadar 60 milyon Euro harcandı. Yüzde 20'ler seviyesine ulaşan inşaat mali sıkıntılar nedeniyle Temmuz 2014 te...