20 / 05 / 2024

Koçoğlu İnşaat ulaşım

Koçoğlu İnşaat ulaşım

Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euro bedel ve yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Koçoğlu İnşaat, iflas erteleme istedi. Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euroya üstlenen Koçoğlu İnşaat kredi bulamayınca iflas erteleme istedi. Mahkeme kayyum atadı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akpunaroğlu İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpunaroğlu İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Akpunar imzasıyla kuruldu.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatlar!

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatları 286 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları Nisan 2018 yılında tamamlanacak...

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Sarı tarafından 300 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Koçoğlu İnşaat ulaşım Haberi

Koçoğlu İnşaat ulaşım

Bugüne kadar 4.5 milyar liralık proje üstlenen Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden Koçoğlu İnşaat, sıkıntılı günler geçiriyor.


İstanbul’dan sonra ikinci büyük olacak Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euro bedel ve yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Koçoğlu İnşaat, iflas erteleme istedi. İnşaat ve Sanayi İşverenleri Sendikası’nın (İNTES) Başkanlığı’nı 4 dönem yapan Şükrü Koçoğlu’nun sahip olduğu inşaat devi, Ankara 11. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne borçlarını ödeyemediğini bildirdi. Mahkeme de şirkete kayyum atadı. Bu kararla şirket hacizlere karşı koruma altına alınmış oldu. Tarsus’a inşa edilecek 15 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Havalimanı’nın temelini Mayıs 2013’te atan Koçoğlu İnşaat, kredi bulamayınca zor günler geçirmeye başlamıştı. Kredi alamadığı için havalimanı inşaatını durduran şirket, 3-4 grupla ortaklık görüşmeleri yapıyordu. Havalimanı inşaatının 36 ayda bitmesi planlanıyor.


Deniz Baykal’ın damadı battı


TÜRKİYE’NİN en büyükleri arasında...