05 / 05 / 2024

Koçtaş Anatolium Açılış

Koçtaş Anatolium Açılış

Koçtaş, Osmangazi mağazasını, yeni formatıyla Anatolium Alışveriş Merkezi'ne taşıdı. "Daha kolay ve rahat alışveriş" formatıyla oluşturulan mağazanın açılışı, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu katıldığı törenle hizmete girdi.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Koçtaş şahane eylül kampanyasında evinizi yeniletecek fırsatlar! İşte 29 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi!

Koçtaş şahane Eylül kampanyasında son günler. Yüzde 60’a varan indirimlerle evinizi baştan aşağı yenileyebilir ya da el işlerinizde yardım edecek malzemeleri çok ucuza alabilirsiniz. İşte Koçtaş fiyat listesi 

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Koçtaş Anatolium Açılış Haberi

Koçtaş Anatolium Açılış

Koçtaş, Osmangazi mağazasını, yeni formatıyla Anatolium Alışveriş Merkezi'ne taşıdı. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "daha kolay ve rahat alışveriş" formatıyla oluşturulan yeni mağazanın açılışı, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve şirket çalışanlarının katıldığı törenle hizmete girdi. Törende konuşan Özpamukçu, müşterilerin evlerini en uygun fiyatlarla güzelleştirmek ve onlara tek çatı altında rahat alışveriş imkanı sunmak için çalıştıklarını belirtti. Bu yer değişikliğinin de aynı strateji çerçevesinde müşteri odaklı, hızlı ve dinamik yapının bir sonucu olduğunu aktaran Özpamukçu, şunları kaydetti:"Bursa, 'iller Arası Rekabet Endeksi Araştırması'na göre yapılan sıralamada Türkiye'nin en rekabetçi 4'üncü ili. Bursa, ülkemizin gelişmiş ve önde gelen sanayi kentlerinden biri. Bursalıların evlerini güzelleştirme istekleri ve Koçtaş'a gösterdikleri ilgi neticesinde...