18 / 07 / 2024

Koçtaş yeni şube

Koçtaş yeni şube

Bu yıl içinde 3 mağaza daha açmayı planladıklarını söyleyen Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç her yıl 5 mağaza açarak büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Nusret Gökçe New York’ta yeni şube açacak!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, New York’ta 2'inci şube açmak için kolları sıvadı. Nusret’in yeni mekanı için aylık 110 bin dolar ödeyeceği iddia ediliyor.

Faruk Güllüoğlu 2016 sonuna kadar 10 yeni şube açacak!

Baklava başta olmak üzere tatlı sahasının etkin oyuncusu olan Faruk Güllüoğlu, yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye genelinde 70 mağazası bulunuyor.

Halkbank, bu yıl 40 yeni şube açacak!

Geçtiğimiz yıla 50 adet şube açılışı hedefiyle başlayan Halkbank, 2015 yılında 49 şube açılışı gerçekleştirerek hedefleriyle uyumlu sonuçlar elde etti. Halkbank'ın 2016'da 40 yeni şube açma hedefi bulunuyor.

GROHE Start serisi Koçtaş müşterilerine özel kampanya ile tanıtılıyor!

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı!

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Çalışma masaları ve kitaplıklar indirimle Koçtaş'ta!

Koçtaş’ın Şubat ayına özel sunduğu yarıyıl tatili fırsatları ile yaşam alanlarınızı ertelemeden küçük dokunuşlarla hemen güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Koçtaş, en büyük perakende şirketler listesinde ilk 20'ye girdi!

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. İlk 20’deki tek yapı marketi ise Koçtaş oldu.

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları sürüyor!

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Koçtaş yeni şube Haberi

Koçtaş yeni şube


Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, perakende sektörüne olan güvenlerine net bir şekilde ortaya koyduklarını ifade etti. 5 yılda bir ciroyu ikiye katlayıp, her yıl 5 mağaza açarak büyümek istediklerini belirten Koçtaş Grubu 38. mağazalarını Kahramanmaraş’ta hizmete...