19 / 05 / 2024

Kök Hücre ve Gen Tedavi Mükemmeliyet Merkezi Projesi

Kök Hücre ve Gen Tedavi Mükemmeliyet Merkezi Projesi

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansının desteği ile kök hücre ve gen tedavisi alanında önemli bir projeye imza atıyor...

Hükümetten en düşük emekli maaşı ve ek zam açıklaması geldi! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli maaşı ve maaşlara ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki en düşük emekli maaşına zam yapılacak mı? İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Mila Mimarlık Hırdavat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Mimarlık Hırdavat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ömer Başıbüyük tarafından kuruldu.

Btr Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Btr Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Kadıköy'de Hüsnü Batur tarafından kuruldu.

Kök Hücre ve Gen Tedavi Mükemmeliyet Merkezi Projesi Haberi

Kök Hücre ve Gen Tedavi Mükemmeliyet Merkezi Projesi


Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansının desteği ile kök hücre ve gen tedavisi alanında önemli bir projeye imza atıyor. 

     Üniversite açıklamasına göre, Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin'in koordinatörlüğünde yürütülmeye başlanan "Kök Hücre ve Gen Tedavi Mükemmeliyet Merkezi Projesi" ile kök hücre ve gen tedavi konusunda bilimsel araştırmaların kalite ve kantitesi artacak. 

     Proje kapsamında kanser, nerodegeneratif, kas ve kemik hastalıklarına ilaveten infertilite (kısırlık) ya da yaşlanmaya bağlı görülen diğer fizyolojik hastalıkların tedavisinde klinik protokollerin araştırılması, geliştirilmesi ve uygulanmasına yönelik çalışmaların yapılmasının yanı sıra hücre ve gen tedavi protokollerinin geliştirilmesi ve üretilmesi, materyallerin hücre ve doku mühendisliği alanlarında uygulanmaya koyulması hedefleniyor. 

     Proje koordinatörü Prof. Dr. Fikrettin Şahin, 25 Nisan Perşembe günü Yeditepe Üniversitesinde,...