18 / 05 / 2024

kokar kaplıcasının tesis sorunu var

kokar kaplıcasının tesis sorunu var

Kokar Kaplıcası, sudaki kükürt oranının yüksek olması ve kendine has kokusu nedeniyle vatandaşların ilgisini çekiyor. Halk arasında 'şifalı' olduğuna inanılan kaplıcada en önemli sorununsa; gelen misafirlerin ağırlanacağı herhangi bir tesisin olmaması.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Mal beyanında bulunmama cezası 2021!

Mal beyanında bulunma yükümlülüğü, şeffaflığının tesis edilebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Peki mal beyanında bulunmama cezası 2021 ne kadar? İşte mal beyanında bulunmama cezası 2021...

Tesis yönetiminde yasa tasarısının ilk adımı atıldı!

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA), Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ile beraber tesis yönetimi hizmetleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesi kapsamında yasa, yönetmelik ve gerekli mevzuatın hazırlanması için Tesis Yönetim Yasası Çalıştayı’nın ilk toplantısını yaptı. 

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

kokar kaplıcasının tesis sorunu var Haberi

kokar kaplıcasının tesis sorunu var

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bulunan Kokar Kaplıcası, sudaki kükürt oranının yüksek olması ve kendine has kokusu nedeniyle vatandaşların ilgisini çekiyor. Halk arasında 'şifalı' olduğuna inanılan kaplıcada en önemli sorununsa; gelen misafirlerin ağırlanacağı herhangi bir tesisin olmaması. 


Kadirli'ye bağlı Avluk Köyü sınırları içerisinde kalan Kokar Kaplıcası'na, her gün başta Adana ve Mersin olmak üzere çevre illerden yoğun bir turist akımı yaşanıyor. Kadirli'ye yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan kaplıcadaki suyun kükürt oranının yüksek olması ve yine suyun kendine has kokusu nedeniyle de halk arasında; 'Kokar' olarak biliyor. Temelinde Roma hamamı kalıntılarına da rastlanan kaplıcanın, çok eski çağlardan bu yana şifa merkezi olarak kullanıldığı düşünülüyor. Başta sedef hastalığı ve cilt hastalıkları olmak üzere egzema, mantar, vitiligo, böbrek ve safra kesesi taşları, şeker hastalığına şifa...