21 / 05 / 2024

Kol İnşaat

Kol İnşaat

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Kol tarafından 2 milyon 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Suadiye Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel     Kolçak tarafından kuruldu. 

Kol İnşaat'tan, Amasya'ya 180 yataklı hastane!

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam ve iş alanları sunmayı hedefleyen Kol İnşaat, 2017 yılında 180 yatak kapasiteli özel hastane yatırımı için hazırlıklarını tamamladı.

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayad F.M. Erhuma ve Basma A. Elahmar ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Lütfü Bakırcı'ya taşeron firma şoku!

Makrom Yapı'nın patronu Lütfü Bakırcı'ya bir şok da taşeron firmadan geldi. Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesinin taşeron firması Üçkol İnşaat'a aldığı parkelerin parasını ödemediği için haciz geldi...

Hatice Kolçak Kentsel Dönüşümün Şifreleri kitabı yayınlandı!

İnşaat - emlak konularında vatandaşı aydınlatan, bilgilendiren sayısız makaleleri bulunan Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak’ın “ Kentsel Dönüşümün Şifreleri ” isimli kitabı raflardaki yerini aldı.

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Kol tarafından 2 milyon 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Suadiye Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Kol İnşaat Haberi

Kol İnşaat

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Kol tarafından 2 milyon 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında inşaat yapmak toplu konut sosyal konut lojman otel motel inşaatları yapmak,baraj,liman rıhtım her türlü yol inşaatı sulama kanalları resmi ve özel müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak ,...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Suadiye Bağdat Caddesi, Urar Apartmanı, No:468/A...