05 / 05 / 2024

kolay taşınmanın yolları

kolay taşınmanın yolları

Taşınıyorsanız, yorucu ve stresli günler geçireceksiniz demektir. Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran bu süreci daha kolay atlatmanın daha az yorularak hızlı bir şekilde taşınmanın yollarını anlattı.

Ev taşımanın püf noktaları neler? 

Yeni bir eve yerleşen vatandaşların en büyük derdi taşınma işlemleri oluyor. Çoğu zaman zahmetli ve yorucu olan taşınma işlemleri birkaç püf noktayla daha kolay bir hale geliyor. İşte ev taşımanın püf noktaları...

Daha az yorulacağınız bir taşınma mümkün!

Taşınıyorsanız, yorucu ve stresli günler geçireceksiniz demektir. Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran bu süreci daha kolay atlatmanın daha az yorularak hızlı bir şekilde taşınmanın yollarını anlattı.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 97'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan İstanbul havalimanı ile ilgili çok önemli detaylar verdi. Bakan Turhan, "Dünya havacılık tarihinin en büyük taşınmasını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle yüzde 97 taşınma işlemleri gerçekleştirildi." dedi.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'na taşınmanın planlananın önünde devam ettiğini, yüzde 70'inin bittiğini tamamlandığını söyledi. Ekşi, "Eğer bir aksilik olmazsa planlanandan 2-3 saat önce taşınma tamamlanır diye düşünüyorum." diye konuştu.

İstanbul'da 2+1 eve taşınmanın maliyeti 1.122 TL!

Okulların tatil olmasıyla beraber başlayan taşınma telaşı, yaz ortasında iyice arttı. Bu sene taşınmanın maliyeti yüzde 15 zamlı. İstanbul’da 1+1 daireye çıkmanın maliyeti en az 844 TL, Ankara’da 836 TL, İzmir’de ise 816 TL'ye ulaştı...

Osmangazi Demirtaş'ta yeni imar yolları açılıyor!

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi Osmangazi Belediyesi, Demirtaş'ta yeni imar yolları açarak bu yolların asfaltlanması için çalışmalar başlattı.

Aydın SGK binası Kasım'da taşınacak!

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Destek Hizmetleri Avukatı Şebnem Kutluca, 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvuruları nedeniyle tamamlanan yeni binaya taşınmanın geciktiğini belirterek, “Kasım’dan itibaren yeni binamızda vatandaşa hizmet vereceğiz” dedi.

Beyonce ve Jay Z 2,6 milyon dolarlık evlerine taşınıyor!

Dünyanın en zengin müzisyenleri arasında yer alan Beyonce, eşi Jay Z ile beraber her yıl Forbes listelerinde zirveyi zorluyor. Çift, şimdi de 2.6 milyon dolarlık evlerine taşınmanın hazırlıklarını yapıyor.

Kira vergisinden muaf olmanın yolları 2015!

Taşınmaz mal kiralamalarından elde edilen gelir için kira gelir vergisi ödeniyor. Beyanname verilmesi gereken vergide gider yöntemlerinden biri seçilerek vergiden muaf olunabiliyor. İşte kira vergisinden muaf olmanın yolları 2015...

Yalıtımda taşyünü dolgulu paneller tercih ediliyor!

TAŞYÜNÜ'nün ses yalıtım kaabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kaabiliyeti daha da yukarılara çıkmaktadır.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mamak Kıbrıs Vadisi taş olmasın!

Mamak'ta bulunan ve doğal güzellikleri nedeniyle sit alanı ilan edilen Kıbrıs Vadisi, taş ocaklarının döktüğü molozlar nedeniyle tehdit altında. Köylü, taş ocaklarına çare bulunmasını istiyor.

Elektrik faturasında tasarruf sağlamanın yolları!

Ailede ısınma, aydınlatma, temizlik, kişisel bakım gibi günlük faaliyetlerin sürdürülmesinde ve tüketiminde, karar verici kişi olarak kadınların önemli bir rolü bulunmakta. Elektrik faturasında tasarruf sağlamanın yolları...

kolay taşınmanın yolları Haberi

kolay taşınmanın yolları

Yeni bir eve taşınmak oldukça yorucu bir iştir. Kiralayacağınız yeni daire veya satın aldığınız eve geçerken tüm yaşantınızı bir yerden başka bir yere aktarmak hiç de kolay değil! Ancak taşınırken doğru planlamalar yaparak süreci kolaylaştırabilirsiniz. Taşınırken pratik olabilecek tüyoları Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sizler için sıraladı. 

EN DOĞRU ZAMAN: Taşınmak için en uygun zaman, okulların kapanma zamanı ve yaz mevsimidir.

1-2 HAFTA ÖNCE:

OBJEKTİF OLUN: Fazla eşya taşımanın size vakit ve nakit kaybettireceğini hatırlayarak yeni evinize götürmek istediğiniz eşyaları doğru belirleyin. Götürecekleriniz ile iyi durumda olup olmadıklarına göre ayırın.İşe yaramayan eşyaları atın veya bırakın. Eğer, bırakacağınız eşyaların mali değeri varsa, online satış sitelerine ilan verebilir ya da  bağışlayabilirsiniz. 

TADİLAT İŞLERİNİ YAPIN: Eve taşınmadan...