25 / 07 / 2024

Koleksiyon 14. mağazası

Koleksiyon 14. mağazası

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Boyner 14 mağazasını kapattı!

Boyner Büyük Mağazacılık, 2015 yılı içinde 3 yeni mağaza açılışı gerçekleştirirken, verimlilik artışı sağlamak üzere yapılan çalışmalar çerçevesinde 14 adet mağazanın kapatıldığını belirtti.

Tekin Acar Kozmetik 82. Mağazası'nı ÖzdilekPark AVM'de açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda İstanbul Özdilek Park Avm’de yeni mağazasını açtı. Açılışa özel 12-14 Eylül tarihleri arası yapacağınız alışverişlerinizde TCA oje hediyesi sizleri bekliyor…

Porland Mağazası, yarın Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor!

Bin 740 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland Mağazası, 13 Eylül’de Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor. Üstelik açılışa özel 13 – 14 Eylül’de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim...

Çilek, Van'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek Mobilya, Uşak’ta ilk mağazasını açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Koleksiyon 14. mağazası Haberi

Koleksiyon 14. mağazası

Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçindeki toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Koleksiyon’un 14. mağazası olan Tekirdağ mağazası, outlet olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Her geçen gün yurtdışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Bahreyn’den Azerbaycan’a, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 42 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekliyor.

Koleksiyon, Tekirdağ fabrikasının yanına 1000 metrekarelik bir outlet satış mağazası açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu.

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon açılışa özel, Mayıs sonuna kadar ofis ürünlerinde yüzde 60’a,ev ürünlerinde yüzde 40’a, aksesuarda ise yüzde 25’e varan indirimler de sunuyor. Koleksiyon, mobilyadan aydınlatmaya aksesuardan takı ve halıya kadar Tekirdağ’da üretimini gerçekleştirdiği...